Lithanuans Decapat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 153 6 Ocak 2019 #31 BERWAR dedi: 2200 TL S7 Edge için bugün fazla bir para artik çok eski bir model artik. Dediğin LG modelini hiç duymadim, LG şaşırttı beni. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak üsttekiler olacak mı meçhul ama.
BERWAR dedi: 2200 TL S7 Edge için bugün fazla bir para artik çok eski bir model artik. Dediğin LG modelini hiç duymadim, LG şaşırttı beni. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak üsttekiler olacak mı meçhul ama.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2019 #32 Spot S7 Edge fiyatlari ne kadar hiç sordun mu? Alinacaksa öyle alınır S7 Edge.
Lithanuans Decapat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 153 6 Ocak 2019 #33 BERWAR dedi: Spot S7 Edge fiyatlari ne kadar hiç sordun mu? Alinacaksa öyle alınır S7 Edge. Genişletmek için tıkla... Spot ithalatçı mı? O daha pahallı ama avrupadan gelen diyorsan o tam elimizde kalır. Boş ver iyi geceler ben zaten vazgeçtim o cihazdan, samsung sağolsun çürük cihaz yapıp hevesimizi kaçırdı pembe çizgi filan.
BERWAR dedi: Spot S7 Edge fiyatlari ne kadar hiç sordun mu? Alinacaksa öyle alınır S7 Edge. Genişletmek için tıkla... Spot ithalatçı mı? O daha pahallı ama avrupadan gelen diyorsan o tam elimizde kalır. Boş ver iyi geceler ben zaten vazgeçtim o cihazdan, samsung sağolsun çürük cihaz yapıp hevesimizi kaçırdı pembe çizgi filan.
volkx Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Subay 7 Ocak 2019 #34 S9+ Almanı öneririm. Donanım açısından piyasadaki en iyi telefonlardan birisi ve kamerası da mükemmel. Şahsen ben de S9+ almayı düşünüyorum.
S9+ Almanı öneririm. Donanım açısından piyasadaki en iyi telefonlardan birisi ve kamerası da mükemmel. Şahsen ben de S9+ almayı düşünüyorum.
fuatakbas Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #35 Asus Rog adında oyun telefonu çıkartmış belki şubat- mart gibi siz alana kadar 5000TL civarına düşer.
Asus Rog adında oyun telefonu çıkartmış belki şubat- mart gibi siz alana kadar 5000TL civarına düşer.