Arkadaşlar Açıkcası Bu İşlere Cok merkalıyımdır Ve Bilgisayarda da Tablette De onu bunu yaparken hep bozmusumdur
Siteyi Cok araştırdım Cozumu Bulamadım. Yeni Cıkan Bir samsung tablet Aldım. Samsung Galaxy Tab 3 Lite Aldım. Kutuyu Açtım Ve Hemen Roota koyuldum Ve yaptım. Ancak Rom Yaparken Tablet kitlendi Ve yeniden Başladı. Yeniden başlayınca Model Adı falan Cıktı kapandı
Ben De Tek Care Siz olduğunuz Düşünüp Bu Çareye Başvurdum. Yardımlarınız İçin tşk. şimdiden.
adamım Root başarılı Bir şekilde Gerçekleştirdim fazla Meraktan Oldu Bu İlgin için saol Ama Yukarıda belirttiğim Gibi Odin ile nasıl rom yapıcağım hakkında Bilgi verirseniz Sevinirimi Şimdiden Tşk.
Burdaki rehberi inceleyiniz, araştırma yapmadan, zararlarını göze alamdan böyle işlere kalkışmayınız. S3 Mini Stock Rom Kurma Rehberi | Technopat Sosyal
Bu rehberdeki adımları uygulayacaksınız ancak yazılım sizin tabletinize göre olacak. Yazılımı sammobile sitesinde edinin.
@Cenkay KESER Haklısınız Bilmediğim İşlere Kalkışmalamalıyım Ama İlginiz İçin Çok Saolum Sammobile Den Stock Romu İndiriorum sizin de Sayenizde Tabletimi tekrar çalısır Yapıcağım.