Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM T230) root atma

Hayır bilgisayara. Zaten Download Mod'dayken PC tableti görmez. ODIN'de gözükmesi gerek.

Edit: Yanlış anlamışım son cümleyi takmayın.
Hocam Samsung USB Drivers v1.5.63.0 sürücüsünü indirdim ama yine görmüyor tableti PC. Ayrıca sürücü program gibi bir şey mi yoksa arka planda iş gören bir yazılım mı? Herhangi bir şekilde aradığımda bulunmuyor simgesi.

Hocam Samsung USB Drivers v1.5.63.0 sürücüsünü indirdim ama yine görmüyor tableti PC. Ayrıca sürücü program gibi bir şey mi yoksa arka planda iş gören bir yazılım mı? Herhangi bir şekilde aradığımda bulunmuyor simgesi.
Arka planda çalışıyor, bir uygulama değil. Eğer öndeki USB portlarını deniyorsanız anakarttaki USB'leri deneyin. Tablet üzerinden de USB Dosya Aktarımı seçili olsun.

Arka planda çalışıyor, bir uygulama değil. Eğer öndeki USB portlarını deniyorsanız anakarttaki USB'leri deneyin. Tablet üzerinden de USB dosya aktarımı seçili olsun.

Hayır hocam anakart USB pinlerine takılı ön panel. Sorun kablodaymış. Veri aktarım özelliği yok, başka kabloyla denedim şu an bir sorun yok.

Şimdi ROOT atmayı deneyeceğim, SD kartım olmasa olmaz mı? Bir de en güncel Samsung tabletinin yazılımı atamaz mıyım tabletime?

Hayır hocam anakart USB pinlerine takılı ön panel. Sorun kablodaymış. Veri aktarım özelliği yok, başka kabloyla denedim şu an bir sorun yok.

Şimdi ROOT atmayı deneyeceğim, SD kartım olmasa olmaz mı? Bir de en güncel Samsung tabletinin yazılımı atamaz mıyım tabletime?
SD Kartınız olmasa da ROOT atabilirsiniz. Ama ROM atamazsınız. En güncel Samsung tabletin yazılımını kuramazsınız. Sizin tabletiniz için yazılmış olan ROM'ları kullanmanız gerek.

Evet bu. ROM yüklemek biraz risklidir. İyice araştırma yapmadan atmayınız. Ben yapmanız gereken adımları söyleyeyim siz de araştırıp denersiniz. Ama sakın araştırmadan yapmayın.
1-Öncelikle tablete ROOT atmak gerekli. Ve bunu yapmadan önce geliştirici ayarlarından USB Debugging(USB Hata Ayıklama)'yı açmanız gerek.
2-TWRP kurmanız gerek. Download TWRP for degas
3- ROM'u SD Karta atmanız gerek.
4- TWRP üzerinden sistemin tam yedeğini SD Karta almanız gerek. (Önemli!)
5-WIPE kısmına gelip Advenced WIPE'ta USB OTG ve SD Card hariç hepsini tiklemek ve kaydırmak.(Burada Dahili depolama komple sıfırlanır.)
6- Install kısmına gelip SD Karttaki ROM'u kurmak.
GAPPS kurmanıza gerek yok. ROM'un içine entegre edilmiş.
Root işlemini KingRoot ile yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı