Samsung Galaxy Tab 4 7.0 (SM T230) root atma

Root işlemini nasıl yapabilirim peki, videosu var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yönteme göre Odin ile Recovery'i yazdıktan sonra sistem Reboot olmadan önce ses açma+ menü+ güç tuşuna basıp Android'e geçmeden direk Recovery'e geçmeniz lazım. Ardından Reboot-System'e tıklayacaksınız ve sizden SuperSu için indirme izni isteyecek, kaydırın. Sistem açılacak. SuperSu belirmiş olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu yönteme göre Odin ile Recovery'i yazdıktan sonra sistem reboot olmadan önce ses açma+ menü+ güç tuşuna basıp Android'e geçmeden direk Recovery'e geçmeniz lazım. Ardından reboot-system'e tıklayacaksınız ve sizden SuperSU için indirme izni isteyecek, kaydırın. Sistem açılacak. SuperSU belirmiş olacak.

Hocam bir ara bu videoyu izleyerek Root atayım dedim, demez olaydım. Sistem çökmüştü sürekli TWRP menüsünde kalıyordu zar zor orijinal ROM yükledim. Acaba yüklediğim TWRP sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu yönteme göre Odin ile Recovery'i yazdıktan sonra sistem Reboot olmadan önce ses açma+ menü+ güç tuşuna basıp Android'e geçmeden direk Recovery'e geçmeniz lazım. Ardından Reboot-System'e tıklayacaksınız ve sizden SuperSU için indirme izni isteyecek, kaydırın. Sistem açılacak. SuperSU belirmiş olacak.

Ayrıca bende videodaki gibi robotun altında indiriyor yazmıyor. Şöyle bir görüntü çıkıyor karşıma

Görsel temsilidir ama aynı menü çıkıyor karşıma. Bir ara sistem çökmüştü ondan sonra böyle oldu.

Bu yönteme göre Odin ile Recovery'i yazdıktan sonra sistem reboot olmadan önce ses açma+ menü+ güç tuşuna basıp Android'e geçmeden direk Recovery'e geçmeniz lazım. Ardından reboot-system'e tıklayacaksınız ve sizden SuperSU için indirme izni isteyecek, kaydırın. Sistem açılacak. SuperSU belirmiş olacak.

Hocam her şey tamam. ROM'u yükledim ama bu sefer de ekranda Android yazıyor, hiçbir şekilde tepki vermiyor.

Dosya Ekleri

• screen-1.jpg
    screen-1.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 112
Hocam bir ara bu videoyu izleyerek Root atayım dedim, demez olaydım. Sistem çökmüştü sürekli TWRP menüsünde kalıyordu zar zor orijinal ROM yükledim. Acaba yüklediğim TWRP sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi?

Ayrıca bende videodaki gibi robotun altında indiriyor yazmıyor. Şöyle bir görüntü çıkıyor karşıma

Görsel temsilidir ama aynı menü çıkıyor karşıma. Bir ara sistem çökmüştü ondan sonra böyle oldu.

Hocam her şey tamam. ROM'u yükledim ama bu sefer de ekranda Android yazıyor, hiçbir şekilde tepki vermiyor.
ROM'u yüklediğiniz zaman böyle bir simge belirmesi gerek:
1611486274281.png

ROM'u tekrar yüklemeyi denediniz mi?

ROM'u yüklediğiniz zaman böyle bir simge belirmesi gerek:
Eki Görüntüle 850494
ROM'u tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Evet çözdüm hocam. ROM'u yükledim. Android sürümde 7.1.2 oldu galiba. YouTube'a video hızlandırma özelliği geldi ama tabletin grafik çipseti iyi olmadığı için donuyor. Hız aşırtma yapabilir miyim?

Evet çözdüm hocam. ROM'u yükledim. Android sürümde 7.1.2 oldu galiba. YouTube'a video hızlandırma özelliği geldi ama tabletin grafik çipseti iyi olmadığı için donuyor. Hız aşırtma yapabilir miyim?
Kernel ile yapılabiliyor ama ısınacaktır. Ayrıca Custom ROM'a geçtiğiniz için işe yarayacak mıdır bilemem.
Ayrıca tablet kullanımında hızlanma oldu mu?

Kernel ile yapılabiliyor ama ısınacaktır. Ayrıca Custom ROM'a geçtiğiniz için işe yarayacak mıdır bilemem.
Ayrıca tablet kullanımında hızlanma oldu mu?
ROOT ve ROM işlemlerinden sonra hızlanma oldu. Sadece videoyu hızlandırınca yüklenemiyor. Bunun dışında her şey güzel.

Bu Kernel zahmetli bir işlemse bulaşmayayım, kaç gündür yoruldum. Play üzerinden indirilen bir şey yok mu? SuperSU var nede olsa tablette.

ROOT ve ROM işlemlerinden sonra hızlanma oldu. Sadece videoyu hızlandırınca yüklenemiyor. Bunun dışında her şey güzel.

Bu Kernel zahmetli bir işlemse bulaşmayayım, kaç gündür yoruldum. Play üzerinden indirilen bir şey yok mu? SuperSU var nede olsa tablette.
Sadece dosyayı indirip TWRP'deki Install bölümünde kurmanız gerek. Bu kadar. Ama zaten tüm fonksiyonları güzel çalışıyormuş. Yapmasanız da olur. Sizin için hayırlı olsun.

Merhabalar bu ROM'a Zoom yüklenebiliyor mu acaba ? Bir de android versiyonu kaç olarak gözüküyor acaba ? 4.4.4 mü 7.1.2 mi ? Teşekkürler.

Bu tablete epey uğraştım rom yok. Root atman da bir şeyi değiştirmeyecek dediğin şeyler için Android sürümünün yükselmesi gerekiyor o da imkansız. Marvell işlemci olduğu için 64bit rom yazamıyorlar

It can be done with the kernel, but it will get hot. Also, since you switched to Custom ROM, I don't know if it will work.
[URL unfurl = "true"] https://forum.xda-developers.com/t/...damas-kernel-for-samsung-galaxy-tab-4-7-0-3g- wifi.3314256 / [/ URL]
Also, was there an acceleration in tablet use?

Hello, since the devDB archives were removed in xdadevelopers, there is no way to download this kernel anymore, is there a copy of this kernel you can share?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı