Elektronik Samsung Galaxy Tab A7 - 1.997 TL

O kadar iyiyse kaçırmayalım😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarına kadar dayanırsa almaya çalışacağım.
Fiyat olarak güzel. Bundan önce daha iyi ekranlı tabletin olduysa ekran canlılığı üzebilir. Onun dışında 4’lü hoparlör olayı iyi. 😇
 
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1.4 k ya almıştım bana fazla fazla yetiyor ama şimdi 2K olmuş bence daha iyi bir araştırmayla daha iyi bir tablet bulunabilir 2K ya.
 
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1.4 k ya almıştım bana fazla fazla yetiyor ama şimdi 2K olmuş bence daha iyi bir araştırmayla daha iyi bir tablet bulunabilir 2K ya.
Maalesef.

Screenshot_20220817-204653_Google.jpg
 
Eyy bu tablete alınmaz diyen fani Technopat Sosyal üyeleri,
Bu tabletin neyini beğenmediniz? Ne yapsınlar bunun bir alt modeli olup bundan 750 TL fazla olan Tab-A 8.0" olanı mı alsınlar?
Vaktinde Tab-A 8.0" daha ucuzdu. Şimdi bundan daha pahalı. Bu ekonomide en azından daha iyi.
 
Tek tek cevap vermek yetine bütün olarak cevaplayacağım.
  • Performans konusuna değinmek istersek, Android 12 ve One UI Core 4.1 sürümü ile beraber günlük kullanım için halen birebir. Buna göre kendi UI üzerinden veya herhangi bir uygulamada bir kasma söz konusu olmamıştır.
  • Pil konusunda ise; günlük kullanımda, örneğin 1 ila 1.5 saat Youtube, Instagram, Twitter gibi uygulamalarda kullanımına göre 1 ila 1.5 hafta gidiyor. Tabii standart olarak 10 ila 13 saat kullanmış oluyorum.
  • Hafızası 32 GB olduğu halde günlük kullanımda sıkıntı yok ancak çevrımdışı uygulamalarında (Youtube, Netflix, Disney+) video verilerinde yetersiz kalabiliyor. Velhasıl 1 TB'a kadar microSD desteği var ve ben Samsung 128 GB Evo Plus kullanıyorum ve okuma hızına göre gayet yeterli buluyorum. (Platform üzerinden video izlerken kasma veya donma olmuyor.)
  • Kamera/video çekiminde ise aman aman yeterlilikte diyebilirim ama bir iPad değil.
  • Aksesuar olarak Logitech K380 ile klavye uyumu gayet iyi. Tabii kendi Samsung modellerinde mevcut ancak gereksiz kadar pahalı.
E3980114-ED03-4FC0-816C-FE7F5BDD20C3.jpeg

Mümkün olduğunca cevaplandırmaya çalıştım ancak kafanızda takılan sorunuz varsa seve seve cevaplayabilirim.

Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Adrese Teslimat seçeneği aktif değil. Mağazadan Teslim seçeneğine girince de "Bu ürün için seçtiğiniz mağazadan teslimat yapılamamaktadır." yazıyor. Maalesef alamadım.
 
Ben bu foruma sürekli girerim ama genelde işime yarar bir indirim bulamam. Nadir de olsa bazen girmediğim günler oluyor onda da böyle işe yarar indirimler oluyor. Keşke görseydim direkt alırdım. Stok bitmiş. Bu tablet 2000 liraya bedava.
 

Geri
Yukarı