Elektronik Samsung Galaxy Tab A8 3499 TL

AdaBagcibasi

Hectopat
Süper Moderatör
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
3.455
Makaleler
6
Çözümler
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyatı piyasaya göre iyi, bir de Amazon güvencesi olunca bilinmedik satıcılar yerine buradan almayı tercih edebilirsiniz. Tabletin 3 GB RAM'i mevcut ve günümüz şartları için oldukça güçsüz bir tablet. Tablet piyasasına hakim değilim o yüzden bu fiyata daha iyisi var mıdır bilgim yok açıkçası. Eğer oyun vs. oynamak için alıyorsanız kesinlikle tavsiye etmem onu da söyleyeyim, belki küçük çocuklar için olabilir. Peki kimler alabilir bu tableti? Oyunla işi olmayan, maksimum kelimelik oynayan ebeveynler için ideal bir tablet. Web'de dolaşırken, video izlerken kullanılabilir, bu konularda üzmez.

1713276104696.png
 
Bende var 2 sene önce 2000 TL'ye almıştım. Film falan güzel izleniyor oyunda da kötü değil bence Minecraft falan oynuyordum o tabletle, gayet akıcıydı. Bu boyutta bu fiyata başka tablet yoktur herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim olacağına zam üzerine zam geliyor.
Hem uygun fiyat hem de aksesuar desteği istiyorsanız el mahkum Huawei modellerine bakmak durumundasınız. Genellikle 8 10 bin TL bandında performans olarak yarı yolda bırakmayacak ve aksesuar olarak da hem ucuz hem de ulaşılabilir ürünler var. Geçen hafta Matepad 11 kullandım; donanım, ekran ve hoparlör kalitesi olarak gayet güzel cihaz. Yanında klavyeli kılıfıyla geliyor, 1000 lira fark ile kalemi de alabiliyorsunuz. Gel gelelim 10 bin lira seviyesi az bir para değil ve huawei'nin bu banttaki bir üründe depolama olarak UFS2.2, USB portunda ise 2.0 kullanmış. Uyuzluğuna iade ettim ben de.

Şuan Xiaomi Pad 6 var, ekranı şahane, performansı çok iyi hem de kullanması çok keyifli bir ürün fakat onun da kalem - klavye gibi aksesuarları ülkemizde bulunabilir değil, yurt dışından da çok pahalıya geliyor.

Yine apple 9. nesil tercih edilebilir fakat bu kadar para verip 10.2 inç 60 hz ekran, 64 GB depolama ile kalakalmak istemem ben şahsen ama hem aksesuar hem performans açısından bu seviyelerde rakipsiz.

Her ürünün iyi ve kötü tarafları var yani, parayı basmadıkça her şeyi tam bir ürün bulamıyoruz.
 
Samsung S9 FE Plus takip ediyorum. Bir ara 11bin civarına inmişti, şimdi 15bin diyor.

iPad Air ve kalem bakıyordum. 25bin'e çıkınca fiyatı iyice hayal oldu.

Çocukta 7" Huawei tablet var. Sırf Google play yüzünden tercih etmiyorum.
 
Samsung S9 FE Plus takip ediyorum. Bir ara 11bin civarına inmişti, şimdi 15bin diyor.

iPad Air ve kalem bakıyordum. 25bin'e çıkınca fiyatı iyice hayal oldu.

Çocukta 7" Huawei tablet var. Sırf Google play yüzünden tercih etmiyorum.
Hocam bende Tab S9 Plus bakıyordum. Her yerde 24K iken Vatanda indirimde 23K'ya düştü. Gidip aldım. Akşamında Amazon 22,4K yaptı. Amazon bide Vatan'dan 3 taksit fazla yapıyor. İçime oturdu.
 

Geri
Yukarı