Samsung Galaxy Tab A9+ alınır mı?

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 8 GB RAM ve 128 GB hafızalı modelini almayı düşünüyorum. Çok fazla yük olmayacak aktiviteler yapılacak yani YouTube ve maksimum Brawl Stars oynayan bir çocuk kullanacak daha çok. Merak ettiğim şey ise daha önceden aldığımız bir iPad artık uygulama yükletmiyor. iOS sürümü güncel değil yani bir nevi çöp oldu. Bu başımıza gelir mi? Android sürüm güncellemesi gelmeyi bırakır mı veya ne zaman bırakır, ve bu fiyat bandında başka modeller önerir misiniz?
Tablet

Son düzenleme:
A9 Plus alınır ancak düz A9 önermem.
Android 14'te kalsa bile yıllarca destek alır, en son iOS 15'ten tarayıcıların desteğinin çekildiği hakkında konu açılmıştı, Android cihazlarda Android 7 bile hala uygulama desteğinde iyi, o nedenden ötürü şüpheniz olmasın.

Merhaba. 8 GB RAM ve 128 GB hafızalı modelini almayı düşünüyorum. Çok fazla yük olmayacak aktiviteler yapılacak yani YouTube ve maksimum Brawl Stars oynayan bir çocuk kullanacak daha çok. Merak ettiğim şey ise daha önceden aldığımız bir iPad artık uygulama yükletmiyor. iOS sürümü güncel değil yani bir nevi çöp oldu. Bu başımıza gelir mi? Android sürüm güncellemesi gelmeyi bırakır mı veya ne zaman bırakır, ve bu fiyat bandında başka modeller önerir misiniz?
Tablet

Android'de güncel kalmak iOS gibi mühim değil, o konudan fosil bir cihaz almadığınız sürece sorun yaşanmaz Android için ki A9+ gayet eski olmayan bir cihaz.

Android'de güncel kalmak iOS gibi mühim değil, o konudan fosil bir cihaz almadığınız sürece sorun yaşanmaz Android için ki A9+ gayet eski olmayan bir cihaz.
Peki özellikleri falan da iş görür değil mi? Donma kasma sorunu yaşamayız ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilir değil mi? Bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır?

Peki özellikleri falan da iş görür değil mi? Donma kasma sorunu yaşamayız ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilir değil mi? Bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır?

Çok ağır iş yapamaz ama orta kullanımda iyi iş görür. Zaten yazdıklarınıza göre çok hafif işler yapılacak. Donma kasma sorunu yaşanacağını sanmıyorum. 7500TL bütçeye kadar en iyi Samsung tablet kendisi. 8/128 modeli gayet tatmin eder.

Biz kullanıyoruz. Sorunu yok, gayet hızlı ve akıcı bir ürün.

Uzun süre güncelleme alacaktır. Almasa da custom ROM'lar çıkacaktır.
Ben film video bide arada efootball oynamak için düşünüyorum alınır mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı