Samsung Galaxy Tab A9+ tablet alınır mı?

VeN1x

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Dizi film izlemek için çizim falan yapmak için tablet düşünüyorum da bu tableti buldum ama bir kısım iyi diyor bir kısım kötü diyor. Çok kafam karıştı rica etsem yardımcı olur musunuz? Ya da önerebileceğiniz başka tablet var mı bu tablet fiyatına yakın bir şeyler?

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-21_212201853.png
    76,3 KB · Görüntüleme: 44
Çizim için kötü. Dizi film izlemek için ekran boyutu size yeterse alabilirsiniz. Çizim için güncel olarak önerim S9 FE minimum veya S Pen destekleyen herhangi bir model.

Çizim için kötü. Dizi film izlemek için ekran boyutu size yeterse alabilirsiniz. Çizim için güncel olarak önerim S9 FE minimum veya S Pen destekleyen herhangi bir model.
çizim dediğim yani şey picarts gibi fotoğraf falan düzenleme uygulamalırını falan kullanırım yani öyle işimi görürmü hocam fazla ölye zorlicak işler yapmam hani oyun falan oynamam okadar işte örnek candy crush gibi oyun olur ancak oynanırsa tabi

S9 fe al daha iyi
oda biraz benim bütçemi aşıyor o yüzden çok bakmadım ona başta bi baktımda

Bütçe kaç? Sadece Samsung olması zorunlu mu?

bide bazıları şey demiş galiba işte one uı 6.1 den sonra tableti bozdular falan diyenler de var o yüzden kararsız kaldım

Bütçe kaç? Sadece Samsung olması zorunlu mu?
bu tabletin fiyatın civarları ama samsung olsa iyi olurda başka bu fiyatlarda da samsung model yok s6 lite var oda 4 gb ram var

Daha güncel bir şey al ekran kalitesi iğrenç cihazın.

Yalnız S6 Lite Samsung'un sitesinde 10000 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…