İnceleme Samsung Galaxy Tab A9+

Abi 4 RAM PUBG açar mı! Şaka bir yana PUBG testlerini de görmeyi isterim eğer sizin için sorun yoksa.

Vay anansını be. Snapdragon 695 varmış bir Realme 9 Pro'da görmüştüm. Babam izin verseydi alırdım.

Son düzenleme:
Abi 4 RAM PUBG açar mı! Şaka bir yana PUBG testlerini de görmeyi isterim eğer sizin için sorun yoksa.

Vay anansını be. Snapdragon 695 varmış bir Realme 9 Pro'da görmüştüm. Babam izin verseydi alırdım.
Testleri hem A9, A9 Plus için burada mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemişim zaten uçaktan çok adam olan bir yere atlaması lazımki tablet bir zorlansın burada göstermiyorlar.

Bu tabletin 8 GB RAM ve 128 GB depolama olanını alacağım ekran olarak kötü mü yoksa iyi mi?

Bu tabletin 8 GB RAM ve 128 GB depolama olanını alacağım ekran olarak kötü mü yoksa iyi mi?

LCD ekran olduğu için siyahlar tam siyah değil. Film, dizi izlerken pek fazla sırıtmıyor. Yani söylendiği kadar çok kötü bir ekrana sahip değil. Canlı renk bir LCD ekran kullanılmış. Bu fiyat bandında yine olsa gidip alacağım bir model A9+. Ayrıca One UI 6 güncellemesi aldı.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. YouTube'da filan bir şey izlerken renkler filan nasıl? Çoğu yerde TFT, bazı yerde LCD ve başka yerlerde ise IPS LCD deniliyor.

Merhaba bende aynı tableti kullanıyorum ekran gerçekten kötü değil. IPS monitör kullanan biri olarak TFT ekrana göre çok çok iyi kalıyor. Tabii bu fiyata da mükemmel bir şey beklememek gerek. Ayrıca 8 GB RAM modelinde çift tıklama ile ilgili kronik bir sorun vardı galiba bakmanızı öneririm.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Media Markt mağazasından elle bakıp alacağım merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…