İnceleme Samsung Galaxy Tab A9+

TFT ekranlı bir cihazı film video gibi medya içerikleri için almanızı tavsiye etmem en azından AMOLED modellere bakın bütçeniz varsa.

TFT ekranlı bir cihazı film video gibi medya içerikleri için almanızı tavsiye etmem en azından AMOLED modellere bakın bütçeniz varsa.

Hocam bir tavsiyeniz var mı, bütçem 6000 TL, dediğim gibi sadece basit şeyler için kullanılacak, kasmaması ve ekran süresinin iyi olması yeter, o yüzden fazla para harcamak istemiyorum.

4500 TL'ye on numara tablet. Bazen ihtiyacım olmamasına rağmen iki kurcalar belki okula götürürüm diye benim bile alasım geliyor. Varsın erkanı TFT olsun 90 hz en azından. Snapdragon 695 de fiyatına göre bence iyi bir işlemci. Samsungun en alınabilir tableti olduğunu düşünüyorum. Fiyat 10 binlere ve üstüne çıkarsa gider ipad alırım zaten.

İfadeler: RDJ
Hocam bir tavsiyeniz var mı, bütçem 6000 TL, dediğim gibi sadece basit şeyler için kullanılacak, kasmaması ve ekran süresinin iyi olması yeter, o yüzden fazla para harcamak istemiyorum.

Samsung A9+ alın gitsin güzel cihaz. TFT LCD ama herkes ekranı iyi diyor. Bende alacağım inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…