mustfatality
Picopat
Daha fazla
- Meslek
- Cani
Babamın iş arkadaşından bir tablet aldı. Ekranı falan kırıkmış adam hediye etti. Biz de dış ekran sipariş edip taktik. Sonra tablet açılınca şifre istedi. Şifreyi sormadık. Direk tableti sıfırladım. Tablet şu anda eski Gmail hesabını istiyor. Bu sefer onu arayıp Gmail istedim. O da unutmuş, bilmiyor.
•İnternet üzerinden cihaz arayüzü ile dillerden yardıma girmeyi denedim.
•Acil arama ile test modunu aktif etmeyi denedim.
•Tabletin kendi resmi sistemini(Custom ROM deniliyor galiba) Odin ile AP, bl, CSC(Home değil), cp ekledim başarılı şekilde yüklendi. Fakat sistem hala Gmail istiyor. Bu adımı tam bilmeden yaptım.
SamFw sitesinden Türkiye olanı yükledim. https://samfw.com/firmware/SM-T290
Tablet modeli şöyle: Samsung Galaxy Tab A SM-T290XXS3ATC1 Android 9
YouTube üzerinden başka bir çözüm denedim farklı bir surumdeki dosya yüklemeyi denedim fail verdi dosya görsellerde. Muhtemelen işinize yaramaz ama tablet rebootloaderda da şu durumda:
İnternette bir videoda da Çin sürümü yazılım yukleyip sonradan İngiliz sürümünü yukluyordu. Tableti nasıl açabilirim?
Samfw ile çin yazılımını tablete kurdum.
Sonra zaten google, gmail falan çinde olmayınca direk giriş yaptım.
Geliştirici ayarlarindan OEM kilidini devre dışı bıraktım.
Sonra tablete Türkiye yazılımını attım.
Tablete sıfırmışçasına giriş yapabildim.
Bu içerik tamamen yardım amaçlıdır, kötüye kullanım halinde sorumluluk size aittir.
•İnternet üzerinden cihaz arayüzü ile dillerden yardıma girmeyi denedim.
•Acil arama ile test modunu aktif etmeyi denedim.
•Tabletin kendi resmi sistemini(Custom ROM deniliyor galiba) Odin ile AP, bl, CSC(Home değil), cp ekledim başarılı şekilde yüklendi. Fakat sistem hala Gmail istiyor. Bu adımı tam bilmeden yaptım.
SamFw sitesinden Türkiye olanı yükledim. https://samfw.com/firmware/SM-T290
Tablet modeli şöyle: Samsung Galaxy Tab A SM-T290XXS3ATC1 Android 9
YouTube üzerinden başka bir çözüm denedim farklı bir surumdeki dosya yüklemeyi denedim fail verdi dosya görsellerde. Muhtemelen işinize yaramaz ama tablet rebootloaderda da şu durumda:

İnternette bir videoda da Çin sürümü yazılım yukleyip sonradan İngiliz sürümünü yukluyordu. Tableti nasıl açabilirim?
Samfw ile çin yazılımını tablete kurdum.
Sonra zaten google, gmail falan çinde olmayınca direk giriş yaptım.
Geliştirici ayarlarindan OEM kilidini devre dışı bıraktım.
Sonra tablete Türkiye yazılımını attım.
Tablete sıfırmışçasına giriş yapabildim.
Bu içerik tamamen yardım amaçlıdır, kötüye kullanım halinde sorumluluk size aittir.
Son düzenleme: