Samsung Galaxy Tab S10 FE Plus Wi-Fi ile Galaxy Tab S10 FE Plus 5G arasındaki farklar nedir?

Alpbur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar genel kullanım amacı not tutma PDF çözme ders videosu izleme ve Online denemeler için Galaxy Tab S10 FE Plus 12/256 GB versiyonunu almaya karar verdim. Tablet pahalı gelebilir ama uzun ömürlü bir tablet olsun istedim bir yandan. Başlıkta da belirttiğim gibi Wi-Fi ve 5G modellerinde SIM kart takılabilmesinden başka bir fark var mı?

Arkadaşlar genel kullanım amacı not tutma PDF çözme ders videosu izleme ve Online denemeler için Galaxy Tab S10 FE Plus 12/256 GB versiyonunu almaya karar verdim. Tablet pahalı gelebilir ama uzun ömürlü bir tablet olsun istedim bir yandan. Başlıkta da belirttiğim gibi Wi-Fi ve 5G modellerinde SIM kart takılabilmesinden başka bir fark var mı?
Sim kart harici fark yok. Belki gps farkı da vardır ona da bakmak lazım.

Başka ne fark olabilir ki?
Simkart takılsa dahi arama değil mobil internet için.
Çünkü mobil internet her zaman hızlı.
Dışarıdan navigasyon, film,dizi,email,sunum hazırlamak yollamak için 5G pratik.
Tabiki illa 5G yani simkart gerek yok.

Hotspot ile telefondaki internet 🛜 wifi ile paylaşım açarsınız.
Çünkü simkart modelleri normal modele göre 4000-6000 daha pahalı oluyor genelde..

Screenshot_2025-07-09-17-00-39-159_com.vivaldi.browser-edit.jpg

Tam 5.300₺ fark var. Ayrıca ekstra simkart+internet paketi maliyeti olacak.
Mesela Türk Telekom 20gb=200₺ paket alacaksınız... Diğerleri çok daha pahalı ...
Yani simkart modele gerek yok.
Wifi modelini alın geçin...

Son düzenleme:
Başka ne fark olabilir ki?
Simkart takılsa dahi arama değil mobil internet için.
Çünkü mobil internet her zaman hızlı.
Dışarıdan navigasyon, film, dizi, email, sunum hazırlamak yollamak için 5G pratik.
Tabii ki illa 5G yani simkart gerek yok.

Hotspot ile telefondaki internet 🛜 Wi-Fi ile paylaşım açarsınız.
Çünkü simkart modelleri normal modele göre 4000-6000 daha pahalı oluyor genelde.

Eki Görüntüle 2531133
Tam 5.300₺ fark var. Ayrıca ekstra simkart+internet paketi maliyeti olacak.
Mesela Türk Telekom 20GB = 200₺ paket alacaksınız... Diğerleri çok daha pahalı...
Yani simkart modele gerek yok.
Wi-Fi modelini alın geçin...

Sağ olun hocam o zaman Wi-Fi versiyonunu alırım ben bir de hocam gezinirken Tab S10 Plus'ın bu S10 FE Plus'ın işlemcisinden neredeyse 2 katı olduğunu gördüm ve OLED ekranlıymış hem ders çalışma hem de uzun ömürlü tablet olarak S10 Plus alabilirim belki. Aralarında 5K varmış fiyat olarak. Tab S10 FE Plus 19.5-20k Tab S10 Plus 25-26k

Sağ olun hocam o zaman Wi-Fi versiyonunu alırım ben bir de hocam gezinirken Tab S10 Plus'ın bu S10 FE Plus'ın işlemcisinden neredeyse 2 katı olduğunu gördüm ve OLED ekranlıymış hem ders çalışma hem de uzun ömürlü tablet olarak S10 Plus alabilirim belki. Aralarında 5K varmış fiyat olarak. Tab S10 FE Plus 19.5-20k Tab S10 Plus 25-26k
Alan birinin yorumunu paylaşayım..
Screenshot_2025-07-10-13-08-20-749_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı