Samsung Galaxy Tab S10 FE vs Huawei MatePad 11.5 2025 (PaperMatte Edition)

f1l0z0f

Femtopat
Daha fazla  
Genel olarak ders çalışmak için alacağım, oyun oynamak gibi bir amacım yok. Uzun vadede beni götürebilecek bir şey arıyorum, bu iki tablet arasında kaldım. Aklım aslında Huawei'de kaldı ama kimisi Google uygulamaları sorunu vs çözüldü diyor, sorunsuz çalışıyor diyor. Kimisi diyor 10-15 dk sonra uygulamadan atıyor falan diyor. O yüzden çok arada kaldım. Honor da baktım biraz ama bazı yorumlarda kalemin kesikli yazması gibi şeyler okudum, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim. (başka tablet önerilerine açığım bütçeyi aşmamak kaydıyla.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tab S10 FE kullanıyorum. 2 ay kadar oldu cihazı alalı kağıt hisli ekran koruyucu ile kullanıyorum yansımaları kütüphanede veya evde olsun ışık altın tamamen kesiyor. Sadece ders için son 1 haftadır günde 5 saat kadar not tutuyorum YKS vdk PDF'leri üzerinde ve hiçbir sorun yaşamadım küçük portatif olmasıda çok iyi. 28 Kasım da muhteşem cuma indirimleri oluyor eğer bekleye bilirsen samsung tabletin fiyatı düşecektir.

Son düzenleme:
Senin tabletin RAM'i ve depolama alanı kaç GB, genel olarak memnun musun? Bir de sence bütçe sıkıntısı olmasa Tab S10 FE mi, yoksa Tab S10 FE+ mı almak daha mantıklı?

o zaman indirimlerde FE+ da indirime girerse almak daha mı mantıklı olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…