Samsung Galaxy Tab S8 Ultra vs Tab S9 Plus

onur3372

Hectopat
Merhaba,

Yakın zamanda bir tablet satın almayı planlıyorum ve Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 16 GB RAM 512 GB depolama ve Tab S9 Plus 12 GB RAM 256 depolama arasında kararsız kaldım. İki model de şu anda maliyet açısından eşit durumda. Çizim yapmayacağım. Büyük ekranı seviyorum ve tableti yatarken dizi izlemek, e-kitap okumak ve sosyal medyada gezinmek oyun oynamak için kullanacağım. Tab S9 Plus'ın işlemcisi daha yeni ve daha iyi performans sunuyor. Tab S8 Ultra'da 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı mevcut. Açıkçası kafam karışıyor. Sizce bu iki tablet arasında hangisini tercih etmeliyim? Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun için Tab S9 Plus alabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevap ve tavsiye için hocam sadece oyun değil dizi film ve sosyal medya kısmı da var
Hocam s8 ultra harika ekranlı bir tablet eyvallah ama taşımasından dolayı şikayet edebilirsiniz. Bi mağazaya gidip bakın. Beğenirseniz tadını çıkartın
Hocam aslında çok taşıma gibi bir durum yok. Genel olarak evde kullanılacak bir tablet. Sadece işlemci ve daha yeni tablet oldugu için s9 plus olayını da düşünüyorum. Ama boyut kısmında haklısınız gidip bakmak gerek

Hocam aslında çok taşıma gibi bir durum yok. Genel olarak evde kullanılacak bir tablet. Sadece işlemci ve daha yeni tablet oldugu için s9 plus olayını da düşünüyorum. Ama boyut kısmında haklısınız gidip bakmak gerek
Bende s8 plus var. Çok memnunum. Sadece performansı beklediğim kadar yok. Oyunlarda her şeyi fulleyip kayıt açsam kasmaz diyordum öyle olmuyormuş. Ama tek derdiniz film dizi ise bence s8 ultra alın

Ben Tab S9 Ultra kullanıyorum. Tablet formunun taşınabilirliğinin sınırında. Kesinlikle tek elle kullanmak için üretilmemiș bir cihaz. Klavye ve mouse bağlayarak kullanma düşünceniz yoksa büyüklük olarak plus modelini tercih edin

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı