Samsung Galaxy Tab S9 FE S Pen sapmalar oluyor

Katılım
9 Ekim 2022
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. İki gün önce not tutmak vb. işler için Samsung Galaxy Tab S9 FE tablet aldım fakat not alırken ekranın sol tarafında sütun boyunca s pende bir sapma gözlemledim. Kalemi tuttuğum yerin 1 mm civarı sağına koyuyor. Sizce neden olabilir? Ne yapmalıyım?

spen.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. Benim bu sorun bayağı kafama takıldı, garantiye vermeyi düşünmeye başladım. Kullanırken fazla sıkıntı çıkarıyor mu? Sizce ne yapmalıyım?

Hocam benim de kafama takılmıştı fakat sonradan çoğu kullanıcı da bu sorunu gördüm. Direkt tabletinde doğasında var sanırsam bu sıkıntı. Garantiye versenizde hallolur mu tam olarak onu da çok sanmıyorum. Böyle kullanıyorum şimdilik alışmak lazım.
 
Hocam benim de kafama takılmıştı fakat sonradan çoğu kullanıcı da bu sorunu gördüm. Direkt tabletinde doğasında var sanırsam bu sıkıntı. Garantiye versenizde hallolur mu tam olarak onu da çok sanmıyorum. Böyle kullanıyorum şimdilik alışmak lazım.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben de birkaç kişide görünce içim rahatladı. Garantiye vermeyeceğim sanırım. Cevabınız için tekrar teşekkürler.
 
Benimkinde de var. Kronik problem sanırım herkeste varmış. Sorun kalemle alakalı değil sanırsam çünkü belirli bir bölgede sapmalar yapıyor. Ekranla alakalı. Sapma yapılan yeri de aktif olarak kullanmadığımdan ben de garantiyle uğraşmadım. Bende sağ orta-üst tarafında sorun var, yazmaya Araplar gibi sağdan başlamadığımızdan pek etkilenmedim. Belki bitmesine yakın veririm. Sinir bozucu ama para verdiğimiz şeyin böyle olması.
 
Kullanıyorum hocam. Samsung members uygulamasında da sormuştum orada da 1 kişi aynı sorunun yaşadığını söylemişti.

Kullanmıyorum hocam.

Samsung membersten konuştuğun kişi bendim sorun çok yüksek ihtimal kronik bir sorun arkadaşlar ben tableti aldıktan 2 hafta sonra servise verdim 1 gonderimim de kullanıcı hatası dediler 2. dedfa gonderirmimde videoları ile birlikte gönderdim değişik verdiler yani tablet değişim yapıp geldi yani değişim yapıldımi bilmem sifir kutuydu ama değişim olarak gelen tablettede aynı sorunu yaşıyorum belki kılıftan kaynaklida olabilir ama benim her iki türlü de kenarlarda sapmalar oluyor sinir bozucu bir şey. Tekarar servise göndermek çok zor geldi 1 buçuk ay neredeyse uğraştım yani.
 
Normal S9 modellerinde var mı bu sorun? FE almak istiyordum ama kalibrasyon sorunu varsa ne anlamı kaldı ki tabletin?

Ustam şöyle her tablette var mı bilmiyorum ama şu an 4 5kişi de var aynı soruk benim tablet değişti yine aynı sorun var. Yani sana tavsiyem FE alsan bile vatan da aldığın da bir 5 10 dakika tableti kullan sağına soluna aralıksız yazı yaz köşelere dikkat et sorun olmazsa sıkıntı yoktur ama paran varsa normal S9 almanı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı