Samsung Galaxy Tab S9 FE'de ekran kararma sorunu var mı?

Yakın zamanda çok fazla önerilen bir tablet fakat gerek. Kullanıcıların yazdığı değerlendirme kısımlarında gerek ise bazı forum, Şikayetvar gibi yerlerde ekranın kendiliğinden kapandığı ve bir süre açılmadığı yönünde çok şikayet edenler var. Kronik sorun gibi bir hava verdi ama kullanan, yaşayan ve bilgisi olan var mı?

Örneğin bu sorunu yaşayan bir arkadaş şöyle deneyimini anlatmış:

Bu tür siteler ancak insanın psikolojisini etkiler diye düşünüyorum. Bu cihazlar globalde milyonlarla satılıyorlar ve elbette hepsinin sorunsuz olmasını bekleyemeyiz. Dünyada ki en iyi ürünleri satan firmalar için bile şikayet eden on binlerce insan çıkar. Çok aldırış etmeyin, cihaz kronik falan değil. Ders çalışmak, not almak, film izlemek, ara ara oyun oynamak, keza bir çok iş için gayet güzel ve kaliteli tabletler arasında en ucuz olanlardan birisi.

Bu tür siteler ancak insanın psikolojisini etkiler diye düşünüyorum. Bu cihazlar globalde milyonlarla satılıyorlar ve elbette hepsinin sorunsuz olmasını bekleyemeyiz. Dünyada ki en iyi ürünleri satan firmalar için bile şikayet eden on binlerce insan çıkar. Çok aldırış etmeyin, cihaz kronik falan değil. Ders çalışmak, not almak, film izlemek, ara ara oyun oynamak, keza birçok iş için gayet güzel ve kaliteli tabletler arasında en ucuz olanlardan birisi.
Arkadaşımda vardı bayağıdır kullanıyor o böyle bir sorunla karşılaşmadı bence şikayet eden kişinin ya ürünü bozuktur ya da aldığı yer ile alakalıdır diye düşünüyorum.

Bu tür siteler ancak insanın psikolojisini etkiler diye düşünüyorum. Bu cihazlar globalde milyonlarla satılıyorlar ve elbette hepsinin sorunsuz olmasını bekleyemeyiz. Dünyada ki en iyi ürünleri satan firmalar için bile şikayet eden on binlerce insan çıkar. Çok aldırış etmeyin, cihaz kronik falan değil. Ders çalışmak, not almak, film izlemek, ara ara oyun oynamak, keza bir çok iş için gayet güzel ve kaliteli tabletler arasında en ucuz olanlardan birisi.

Katılıyorum, her ürünün pürüzsüz olmasını beklenmez fakat ekran kapanması varlığı dahilinde epey can sıkabilecek bir sorun. Kimi yerlerde de kılıfla alakalı bir durumdan olduğunu belirtenler olmuş fakat pek anlamlandıramadım.

Arkadaşımda vardı bayağıdır kullanıyor o böyle bir sorunla karşılaşmadı bence şikayet eden kişinin ya ürünü bozuktur ya da aldığı yer ile alakalıdır diye düşünüyorum.

Aldığı yerle pek alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Amazon yorumlarında da böyle bir yorum görmüştüm.

Katılıyorum, her ürünün pürüzsüz olmasını beklenmez fakat ekran kapanması varlığı dahilinde epey can sıkabilecek bir sorun. Kimi yerlerde de kılıfla alakalı bir durumdan olduğunu belirtenler olmuş fakat pek anlamlandıramadım.

Kılıf ne alaka? İnanmayın hocam böyle şeylere. Ben zannetmiyorum.

Aldığı yerle pek alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü Amazon yorumlarında da böyle bir yorum görmüştüm.
Hocam tabletlerle haşır neşirim hiç kronik olduğunu duymadım. Öyle bir sorun olursa iade edin geçin.

Sanırım Dediğim gibi de olmayabilir. Ayrıca Tab A9+ ile ilgilide bir ton şikayet var fakat ben hiçbirisiyle karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı