Samsung Galaxy Tab S9 vs S9+

Kim ne soruyor bana? İstediğinizi sorabilirsiniz. 🙂
hocam merhabalar, tablet arayışındayım. 2.el 7 ay kullanılmış çiziksiz işlem görmemiş s9 plus için 20bin tlye konuştuk adamla. orjinal bookcover ve ekran koruyucu hediyeli. aynı zamanda sıfır s9fe plusların da sıfırının 14.500 tl civarında olması kafamı karıştırıyor. sizce burada mantıklı seçenek nedir? tableti genelde not almak pdf okumak, multimedya tüketmek, not+youtube şeklinde bölünmüş ekranlarda kullanmak için kullanacağım. uzun ömürlülük ve uzun batarya süresi benim için önemli. siz ne önerirsiniz ne fikir verirsiniz acaba? s9 plus bu dediğim şekilde kullanımlarda kaç saat gider?

Tab S9 Plus çok daha mantıklı. Ekran süresi uzun. Baya götürür seni.
Screenshot_20241111_205206_Digital Wellbeing.jpg

alacağım kişi öyle söylüyor, nasıl kontrol edebilirim bilmem. hatasız çiziksiz 2026 nisana kadar garantili. kalemin yedek ucu dahi duruyormuş.
Kalem ucu değişmiş o zaman. Kalemin yedek ucu çıkmıyor. Servisten isteyince veriyorlar. Eksi bir şey değil ama haberimiz olsun.

Kalem ucu değişmiş o zaman. Kalemin yedek ucu çıkmıyor. Servisten isteyince veriyorlar. Eksi bir şey değil ama haberimiz olsun.
evet şimdi sordum adama değiştiğini söyledi. sorun olur mu ki? bir de pil sağlığını nasıl kontrol edebilirim acaba?

Kontrol edemezsiniz. Kalem ucu da sorun olmaz. Bende değiştirdim. Servise kontrol ettirebilirsiniz.
anladım hocam teşekkürler, peki siz bu durumda 20bin bütçeyle ne yapardınız? benim gibi ikinci el s9 plus mı yoksa sıfır s9fe plus alıp 5500tlyi cebinize mi koyardınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı