Samsung Galaxy Tab S9+ ile Windows açılır mı?

karfdme

Centipat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde yeni SM-X810 (Samsung Galaxy Tab S9+) aldım. Cihaz gerçekten çok iyi henüz bir aksi yönüyle karşılaşmadım bir şikayetim yok ama. Ben bu tablette nasıl bilgisayar oyunları oynarım, GeForce NOW vb. uygulamalar olmadan tabletin kendi sisteminde? (ayrı bir masaüstü bilgisayar ya da dizüstü bilgisayarım yok)
İnternete baktım ama asla beni aydınlatacak bir video ya da metin bulamadım. :(
Acaba birisi beni aydınlatabilir mi? 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yükleyip oyun açmayı deneseniz bile tabletin gücü kaldırabilse dahi oyunlarda optimizasyon sorunu çıkar diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin ayrıyeten tabletin garantisi de gitmiş olur işletim sistemi değişikliğinde.

Geçtiğimiz günlerde yeni SM-X810 (Samsung Galaxy Tab S9+) aldım. Cihaz gerçekten çok iyi henüz bir aksi yönüyle karşılaşmadım bir şikayetim yok ama. Ben bu tablette nasıl bilgisayar oyunları oynarım, GeForce NOW vb. uygulamalar olmadan tabletin kendi sisteminde? (ayrı bir masaüstü bilgisayar ya da dizüstü bilgisayarım yok)
İnternete baktım ama asla beni aydınlatacak bir video ya da metin bulamadım. :(
Acaba birisi beni aydınlatabilir mi?

Laptop veya bilgisayarın varsa Tab A9'dan ekran paylaşımı yapıp tabletinizde Windows kulanabilirsiniz ( bilgisayarınızdaki Windows'u kullanmış olursunuz yani)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı