BenAslındaYoğumm
Femtopat
Daha fazla
Merhaba. Derslerde not almak ve ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum 2 tablet arasında kararsız kaldım. Samsung galaxsy Tab S9 ile Samsung galaxsy Tab S9 FE+ arasında kaldım.
Tab S9 FE+ın artıları tabs9 15W desteklerken 45W hızlı şarjı desteklemesi ve Tab S9'un boyutu 11 inch'ken Tab S9 FE+ ın 12.4 inch olması.
Tab S9 diğer tüm konularda FE+dan daha iyi işlemcisi, ekran yenileme hızı, ekran teklonojisi...
Tab S9 FE+
shop.samsung.com
shop.samsung.com
Eğitim indirimyle Tab S9 FE+ 12.5k Tab S9 da 16.8k oluyor aradaki fiyat farkını verip Tab S9 mu almalıyım yoksa Tab S9 FE+ yeterli olur mu? Ayrıca klavyeli kılıf için 4K para vermeye değer mi?
Tab S9 FE+ın artıları tabs9 15W desteklerken 45W hızlı şarjı desteklemesi ve Tab S9'un boyutu 11 inch'ken Tab S9 FE+ ın 12.4 inch olması.
Tab S9 diğer tüm konularda FE+dan daha iyi işlemcisi, ekran yenileme hızı, ekran teklonojisi...
Tab S9 FE+

Galaxy Tab S9 FE+ (Wi-Fi) | Samsung Türkiye
Galaxy Tab S9 FE+ (Wi-Fi) (SM-X610NLIATUR) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Tabletler ürünleri Samsung Türkiye'de.

Galaxy Tab S9 Series
Galaxy Tab S9 (Wi-Fi) (SM-X710NZAATUR) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Tabletler ürünleri Samsung Türkiye'de.

Eğitim indirimyle Tab S9 FE+ 12.5k Tab S9 da 16.8k oluyor aradaki fiyat farkını verip Tab S9 mu almalıyım yoksa Tab S9 FE+ yeterli olur mu? Ayrıca klavyeli kılıf için 4K para vermeye değer mi?
Son düzenleyen: Moderatör: