Samsung Galaxy Tab S9 vs Tab s9FE+

Daha fazla  
Merhaba. Derslerde not almak ve ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum 2 tablet arasında kararsız kaldım. Samsung galaxsy Tab S9 ile Samsung galaxsy Tab S9 FE+ arasında kaldım.
Tab S9 FE+ın artıları tabs9 15W desteklerken 45W hızlı şarjı desteklemesi ve Tab S9'un boyutu 11 inch'ken Tab S9 FE+ ın 12.4 inch olması.
Tab S9 diğer tüm konularda FE+dan daha iyi işlemcisi, ekran yenileme hızı, ekran teklonojisi...
Tab S9 FE+

Eğitim indirimyle Tab S9 FE+ 12.5k Tab S9 da 16.8k oluyor aradaki fiyat farkını verip Tab S9 mu almalıyım yoksa Tab S9 FE+ yeterli olur mu? Ayrıca klavyeli kılıf için 4K para vermeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Derslerde not almak ve ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum 2 tablet arasında kararsız kaldım. Samsung galaxsy Tab S9 ile Samsung galaxsy Tab S9 FE+ arasında kaldım.
Tab S9 FE+ın artıları tabs9 15W desteklerken 45W hızlı şarjı desteklemesi ve Tab S9'un boyutu 11 Inch'ken Tab S9 FE+ ın 12.4 inch olması.
Tab S9 diğer tüm konularda FE+dan daha iyi işlemcisi, ekran yenileme hızı, ekran teklonojisi...
Tab S9 FE+

Eğitim indirimyle Tab S9 FE+ 12.5k Tab S9 da 16.8k oluyor aradaki fiyat farkını verip Tab S9 mu almalıyım yoksa Tab S9 FE+ yeterli olur mu? Ayrıca klavyeli kılıf için 4K para vermeye değer mi?

Mümkünse S9+'a çıkmaya çalışın ama onun dışında düşünmeden S9 alın geçin, elimde şu anda S9+ var bugün geldi sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ve kılıf için ekstra 4-5K verilir.

Alabiliyorsan S9+ al, S9 düz 256'sı var sadece stokta 18k, Plus versiyonu da 20k, RAM'i de 12 olarak geliyor sanırsam.

128 S9 aldım 16800'e o kadar bütçem yoktu.

Mümkünse S9+'a çıkmaya çalışın ama onun dışında düşünmeden S9 alın geçin, elimde şu anda S9+ var bugün geldi sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ve kılıf için ekstra 4-5K verilir.

S9+ bütçemi aşıyor düz S9 aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı