Samsung Galaxy Tab3 Lite SM-T110 ODIN FAIL Sorunu

Oktay ŞAHİN

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab3 Lite SM-T110 tabletim var.
Dün tabletten Youtube'da video izlerken videonun ortasında durup dururken tablet kendini kapattı, sonrasında geri açılıyordu ama yazıda bekledi.
Sürekli olarak yazıda bekleyip geri kapandı. Bu işlem dakikalarca tekrar etti...
Konuyu biraz araştırdım, internette bulduklarıma Rom çökmüş olabilirmiş...
Yeni Rom yüklemek istedim fakat ODIN mode aldığımda işlemleri doğru yapmama rağmen Rom yüklendiği sırada tablette farklı bir şeyler oluyor, program da FAIL veriyor.
Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Odin programını açıp Start'a başlamadan önce:
Screenshot_2.png
Start'a bastığımda alttaki download kısmı dolduğunda:
Screenshot_1.png
Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. YGS çalıştığım için çok da fazla araştırmaya zaman ayıramıyorum. En kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader sürümü düşük bir ROM kurmaya çalışıyor olabilirsin.
Bu ROM'u dene:
Download Firmware – Samsung Update

Bunda da aynı sorun çıkarsa Pit dosyası ekleyip kurmayı dene.

Linkteki dosya cidden büyük. Benim izlediğim videolara göre adamın dosyasını indirmiştim, onun md5 dosyası 6 mb'tı. Senin linklediğin dosya 1.4 gb,
Odin Mode aldım, bilgisayardan denedim ama daha Start'a basar basmaz aynı şekilde cihazda bir şeyler oldu, o üstteki 2. fotoğraftaki gibi yazılar silindi...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı