![]()
Sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz. Tamamen resmî uygulama.
Türkiye için özel bir uygulama. Samsung Cüzdan maalesef ülkemizde yok.Samsung electronics Türkiye?
Türkiye için özel bir uygulama. Samsung cüzdan maalesef ülkemizde yok.
Banka hesabı açmak şart. Bir de daha kısıtlı bir uygulama. Samsung Pay'e kendi kartlarımızı ekleyebiliyoruz bunda ise 1 tane sanal kart var sanırım.Samsung Pay'den farkı nedir?
Banka hesabı açmak şart. Bir de daha kısıtlı bir uygulama. Samsung Pay'e kendi kartlarımızı ekleyebiliyoruz bunda ise 1 tane sanal kart var sanırım.
Hocam uygulamayı indirin. Orada neler gerekli göreceksiniz. Banka hesabı demişim sanal kart için üyelik diyecektim belki de banka müşterisi olmak gerekmiyor.Banka hesabı açmak şart derken? Ben hemen şimdi kullanmak istiyorum. Neler yapabilirim?
Hocam uygulamayı indirin. Orada neler gerekli göreceksiniz. Banka hesabı demişim sanal kart için üyelik diyecektim belki de banka müşterisi olmak gerekmiyor.
Rica ederim. Keşke Google Pay veya Samsung Pay de olsa Türkiye'de. Yine de Samsung bunu resmî olarak sağladı ne Huawei ne de Apple Watch modellerinde NFC ödeme yok.Bu ne böyle ya. Uygulamaya girdim 3 yere tıkladım direkt hazır hâle geldi. Şimdi iş yerine gidip deneyeceğim hemen. Para da hemen geldi çok basit bir şekilde. Saatte de anında aktif oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.