Samsung Galaxy Watch 4 classic NFC ile ödeme yapma

ibrak

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Cihazlarım Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max ve Samsung Galaxy Watch 4 classic. NFC ile ödeme yapmak istiyorum saat üzerinden. Var mı bir yolu?

Samsung Pay'den farkı nedir?
Banka hesabı açmak şart. Bir de daha kısıtlı bir uygulama. Samsung Pay'e kendi kartlarımızı ekleyebiliyoruz bunda ise 1 tane sanal kart var sanırım.

Banka hesabı açmak şart derken? Ben hemen şimdi kullanmak istiyorum. Neler yapabilirim?
Hocam uygulamayı indirin. Orada neler gerekli göreceksiniz. Banka hesabı demişim sanal kart için üyelik diyecektim belki de banka müşterisi olmak gerekmiyor.

Hocam uygulamayı indirin. Orada neler gerekli göreceksiniz. Banka hesabı demişim sanal kart için üyelik diyecektim belki de banka müşterisi olmak gerekmiyor.

Bu ne böyle ya. Uygulamaya girdim 3 yere tıkladım direkt hazır hâle geldi. Şimdi iş yerine gidip deneyeceğim hemen. Para da hemen geldi çok basit bir şekilde. Saatte de anında aktif oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.

Bu ne böyle ya. Uygulamaya girdim 3 yere tıkladım direkt hazır hâle geldi. Şimdi iş yerine gidip deneyeceğim hemen. Para da hemen geldi çok basit bir şekilde. Saatte de anında aktif oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Keşke Google Pay veya Samsung Pay de olsa Türkiye'de. Yine de Samsung bunu resmî olarak sağladı ne Huawei ne de Apple Watch modellerinde NFC ödeme yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı