Samsung Galaxy Watch 4 nasıl?

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar 2 saat arasındayım. Karar vermemde yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Param cebimde kalsın diye Xiaomi mibro eco Lite alma ihtimalim var.
Ama Samsung Galaxy Watch 4'ü de çok beğendim.
Benim saatden beklentim: Saati kullanırken, ya arkadaş şu özelliği de koysaymışsınız keşke demek istemiyorum, Mi Band 6'dan geçeceğim ve Mi Band 6 da olup ta saat te olmayan bir özellik olmasını istemiyorum mesela.
Şimdi 2 soru var Samsung Galaxy Watch 4 ile ilgili:
1.pili ortalama kullanımda kaç gün gider? Dakika başı kurcalamazsam, tutup ta bütün ayarlarını açmazsam ama mesela arada always on display açarsam veya 5 dakikada bir stres takibi açarsam tahminen kaç gün gider?
2.benim telefonum Xiaomi Redmi Note 11s, anladığım kadarı ile Samsung akıllı saatleri Samsung'lar ile daha uyumlu çalışıyor. Diğer markaları kullanırken kısıtlıyor. Mesela ben Xiaomi ile kullanırken hangi özellikleri eksik olacak? En önemli kısım bu. Ona göre alışverişi yapacağım.
2 saat ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.
Uzun bir yazı ve birkaç sorudan oluştu, zaman ayırıp cevaplarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Watch4 44mm kullanıyorum, oldukça memnunum. 2 eksisi var.
  1. Batarya
  2. Samsung Health Monitor
Samsung Health Monitor sadece Galaxy Store'dan indirilebiliyor. Yani tansiyon ve EKG özelliklerini kullanabilmek için Samsung bir telefona ihtiyacın var. Bu iki özellik dışında her özelliği Samsung Wearable destekleyen bir telefonda kullanabiliyorsun. POCO X3 Pro ile kullanıyordum, şu an iPhone 7 Plus ile kullanıyorum. Wearable maalesef iOS desteklemiyor. Bu sebeple yalnızca saati bağlayıp arama falan yapabiliyorum.

Batarya performansı rakiplerine göre geride. AoD açık ve ekran parlaklığı maksimumda kullanırsan 1.5 gün sonunda şarjı bitiyor. Gün içerisinde 1.5 saat falan şarj etmeye vaktin oluyorsa sorun değil tabii.

Arkadaşlar 2 saat arasındayım. Karar vermemde yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Param cebimde kalsın diye Xiaomi mibro eco Lite alma ihtimalim var.
Ama Samsung Galaxy Watch 4'ü de çok beğendim.
Benim saatden beklentim: Saati kullanırken, ya arkadaş şu özelliği de koysaymışsınız keşke demek istemiyorum, Mi Band 6'dan geçeceğim ve Mi Band 6 da olup ta saat te olmayan bir özellik olmasını istemiyorum mesela.
Şimdi 2 soru var Samsung Galaxy Watch 4 ile ilgili:
1.pili ortalama kullanımda kaç gün gider? Dakika başı kurcalamazsam, tutup ta bütün ayarlarını açmazsam ama mesela arada always on display açarsam veya 5 dakikada bir stres takibi açarsam tahminen kaç gün gider?
2.benim telefonum Xiaomi Redmi Note 11s, anladığım kadarı ile Samsung akıllı saatleri Samsung'lar ile daha uyumlu çalışıyor. Diğer markaları kullanırken kısıtlıyor. Mesela ben Xiaomi ile kullanırken hangi özellikleri eksik olacak? En önemli kısım bu. Ona göre alışverişi yapacağım.
2 saat ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.
Uzun bir yazı ve birkaç sorudan oluştu, zaman ayırıp cevaplarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.
Ben oyun da oynuyorum always on display de açıyorum 1 günü çıkarıyor.
-
Uyku takibinde horlama seslerini kayıt edemezsiniz, EKG, Tansiyon özelliklerini kullanamazsınız ama kalp ritmi ölçme stres testi vs. yapabilirsiz.

Watch4 44mm kullanıyorum, oldukça memnunum. 2 eksisi var.
  1. Batarya
  2. Samsung health monitor.
Samsung health monitor sadece Galaxy Store'dan indirilebiliyor. Yani tansiyon ve EKG özelliklerini kullanabilmek için Samsung bir telefona ihtiyacın var. Bu iki özellik dışında her özelliği Samsung wearable destekleyen bir telefonda kullanabiliyorsun. POCO X3 Pro ile kullanıyordum, şu an iPhone 7 Plus ile kullanıyorum. Wearable maalesef iOS desteklemiyor. Bu sebeple yalnızca saati bağlayıp arama falan yapabiliyorum.

Batarya performansı rakiplerine göre geride. AOD açık ve ekran parlaklığı maksimumda kullanırsan 1.5 gün sonunda şarjı bitiyor. Gün içerisinde 1.5 saat falan şarj etmeye vaktin oluyorsa sorun değil tabii.

Hocam teşekkürler, bir şey sormak istiyorum, Samsung health monitor APK olarak indirsek çalışır mı acaba? Siz denediniz mi veya deneyebilir misiniz? Zahmet olacak biraz. iPhone ile olmaz ama POCO duruyorsa olabilir belki.

Hocam teşekkürler, bir şey sormak istiyorum, Samsung Health Monitor APK olarak indirsek çalışır mı acaba? Siz denediniz mi veya deneyebilir misiniz? Zahmet olacak biraz. iPhone ile olmaz ama POCO duruyorsa olabilir belki.
Hayır, çalışmıyor. Açılıyor gibi oluyor, açılmıyor. Muhtemelen cihazın Samsung olmadığını algılayıp çalışmayı durduruyor. POCO ile denemiştim.

Şimdi şu şekilde so.

Hayır, çalışmıyor. Açılıyor gibi oluyor, açılmıyor. Muhtemelen cihazın Samsung olmadığını algılayıp çalışmayı durduruyor. POCO ile denemiştim.

Anladım, teşekkür ederim.
Bir de şunu sormak istiyorum, always on display açmazsam şarjı ne kadar gidiyor?
Veya always on displayi açarsam ama diğer türlü özelliklerini kısarsam, parlaklığı da hadi en üstün 1 altına çektiğimi düşünelim, saatle de çok fazla uğraşmazsam 3 günü çıkarır mı bu şekilde?
Hocam alıp ta bağlantı sorunu yaşadım almayın diyenler var,siz bağlantı dahil HERHANGİ bir sorun yaşıyor musunuz,hava durumu verileri olsun veya herhangi bir veri olsun,memnun musunuz,hani ben bu saati alsam beni 4 5 yıl götürmesini istiyorum açıkçası.Şuan bu harcama benim için lükse kaçacak bir harcama,tamamen boş olmasını da istemiyorum,kendimi anlatabilmişimdir umarım :)

Kendimi anlatabilmişimdir umarım :)
Bağlantı ile alakalı tek problemi GM5 Plus ile yaşadım, o da rezil bir telefon olduğu içindir herhalde. 7 Plus ile de sorunsuz bağlantı kurdum, X3 Pro ile de. Yani şak diye bağlanıyor. Güncellemeleri de Wi-Fi açıp güncellerseniz daha iyi olur. Telefondan kopyalayarak güncellemek biraz ölüm gibi bir şey.

AoD açmazsan 4-5 saat kadar daha ekran süresini uzatırsın muhtemelen. Kapatmayı denemedim. En düşük parlaklığa çekmek de yaklaşık 4-5 saat uzatsa, 2.5 güne doğru kayabilir evet. Ben şu ana kadar Watch4 ile alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ki gerçekten hâlâ sorun yaşamamama şaşırdım, genelde teknolojik ürünlerin yazılım kısmında çok şanssız birisiyimdir.

Bağlantı ile alakalı tek problemi GM5 Plus ile yaşadım, o da rezil bir telefon olduğu içindir herhalde. 7 Plus ile de sorunsuz bağlantı kurdum, X3 Pro ile de. Yani şak diye bağlanıyor. Güncellemeleri de Wi-Fi açıp güncellerseniz daha iyi olur. Telefondan kopyalayarak güncellemek biraz ölüm gibi bir şey.

AoD açmazsan 4-5 saat kadar daha ekran süresini uzatırsın muhtemelen. Kapatmayı denemedim. En düşük parlaklığa çekmek de yaklaşık 4-5 saat uzatsa, 2.5 güne doğru kayabilir evet. Ben şu ana kadar Watch4 ile alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ki gerçekten hâlâ sorun yaşamamama şaşırdım, genelde teknolojik ürünlerin yazılım kısmında çok şanssız birisiyimdir.
Hiç demeyin.Tanıdık birinden laptop aldım tamirli çıktı.Sattım 0 aldım bozuk geldi.Şans bende de aynı maalesef.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ben oyun da oynuyorum always on display de açıyorum 1 günü çıkarıyor.
-
Uyku takibinde horlama seslerini kayıt edemezsiniz, EKG, Tansiyon özelliklerini kullanamazsınız ama kalp ritmi ölçme stres testi vs. yapabilirsiz.
Siz hiç AoD kapattınız mı ? sizin bir fikriniz var mı bu konuda ?

Hiç demeyin.Tanıdık birinden laptop aldım tamirli çıktı.Sattım 0 aldım bozuk geldi.Şans bende de aynı maalesef.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Siz hiç AoD kapattınız mı ? sizin bir fikriniz var mı bu konuda ?
Kaç gün gitmesini istiyorsunuz ki? AoD kapatsanız heralde 1.5-2 gün olur kullanım süreniz.

Kaç gün gitmesini istiyorsunuz ki? AOD kapatsanız herhalde 1.5-2 gün olur kullanım süreniz.

Siz oyun oynuyormuşsunuz, oyun apayrı bir şey, şarj biter tabii ki, ama oyun oynamıyorum ben, normal AOD açık kullanımda genel 2 gün gidiyormuş zaten, yani AOD'u kapatıp ışığı bieaz kısıp, 1 2 özelliği daha azaltırsam 3 4 gün gitmesini isterdim en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı