Samsung Galaxy Watch (46mm) günümüzde alınır mı?

Birkan Öztürk

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2016
Mesajlar
356
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar. Ürün 1400 TL'ye düşmüş ve tasarımı acayip hoşuma gidiyor. Normalde bir saate asla o kadar parayı vermem fakat sırf tasarımı ve dönen bezeli için o parayı vereceğim. Alsam saat ölene kadar kullanır mıyım ve önerir misiniz o fiyata iyi midir?
 
Düz bir saat olarak kullanabilirsiniz fakat bir süre sonra desteklenmemeye başlacaktır.
Hocam ne kadar bir süre sonradır sizce? Yani tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor. Başına bir şey gelmezse sırf sevdiğim için yıllarca kullanacağım değiştirmeyi düşünmeyeceğim. Desteklenmemesi saati dondurur ya da bir şey yapar mı?
 
Hocam artık dediğiniz saat sıfır alınmamalı. Bütçe önemli ama Watch 3 1900 TL civarına bulunabilir ve onda da bezel var. Tasarım önemli sizin için ama bütçe o kadar değil ise de Active 2'ye bakın.

Her şey tasarım değil dediğiniz model eski ve tüm özellikleri de o oranda gelişmemiş.
 
Hocam artık dediğiniz saat sıfır alınmamalı. Bütçe önemli ama Watch 3 1900 TL civarına bulunabilir ve onda da bezel var. Tasarım önemli sizin için ama bütçe o kadar değil ise de active 2'ye bakın.

Her şey tasarım değil dediğiniz model eski ve tüm özellikleri de o oranda gelişmemiş.

Telefon almadığım için özelliklerine bakmak pek umrumda değil hocam. Watch 3 veyahut active 2 bana aşırı kötü geliyor tasarım olarak. Sonuçta her gün fiziksel olarak saate bakacağım için tasarımı benim için çok önemli. Aradaki 500 TL de küçümsenecek kadar az değil. Ama dediğiniz gibi 2. el temiz bir Galaxy Watch bakacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı