BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Sizce hangisi ve artıları eksileri nelerdir?
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #2 Telefonunuzun markası nedir?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Ben Samsung tercih ederdim.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 tH3as dedi: Telefonunuzun markası nedir? Genişletmek için tıkla... iPhone 6s. Ama Huawei'de kulaklık hediye geliyor fiyatını ona göre karşılaştırın.
tH3as dedi: Telefonunuzun markası nedir? Genişletmek için tıkla... iPhone 6s. Ama Huawei'de kulaklık hediye geliyor fiyatını ona göre karşılaştırın.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 Huawei telefon olsa onu önerirdim ancak ekosistem olmayacaksa Samsung daha mantıklı. BKDurak dedi: iPhone 6s. Ama Huawei'de kulaklık hediye geliyor fiyatını ona göre karşılaştırın. Genişletmek için tıkla...
Huawei telefon olsa onu önerirdim ancak ekosistem olmayacaksa Samsung daha mantıklı. BKDurak dedi: iPhone 6s. Ama Huawei'de kulaklık hediye geliyor fiyatını ona göre karşılaştırın. Genişletmek için tıkla...
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 Yavuz_Çetin dedi: Huawei telefon olsa onu önerirdim ancak ekosistem olmayacaksa Samsung daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sizin bildiğiniz simsiz arayan var mı okul için alıyorumda telefon evde olacak.
Yavuz_Çetin dedi: Huawei telefon olsa onu önerirdim ancak ekosistem olmayacaksa Samsung daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sizin bildiğiniz simsiz arayan var mı okul için alıyorumda telefon evde olacak.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 BKDurak dedi: Sizin bildiğiniz simsiz arayan var mı okul için alıyorumda telefon evde olacak. Genişletmek için tıkla... SİM olmadan internete bağlı olmanız lazım. Okulda da bu zor. Bu yüzden SİM olmadan arama yapamazsınız.
BKDurak dedi: Sizin bildiğiniz simsiz arayan var mı okul için alıyorumda telefon evde olacak. Genişletmek için tıkla... SİM olmadan internete bağlı olmanız lazım. Okulda da bu zor. Bu yüzden SİM olmadan arama yapamazsınız.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #8 Yavuz_Çetin dedi: SIM olmadan internete bağlı olmanız lazım. Okulda da bu zor. Bu yüzden SIM olmadan arama yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kendisine SIM takılan bir saat olsa ayrı arayabilir mi?
Yavuz_Çetin dedi: SIM olmadan internete bağlı olmanız lazım. Okulda da bu zor. Bu yüzden SIM olmadan arama yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kendisine SIM takılan bir saat olsa ayrı arayabilir mi?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #9 BKDurak dedi: Peki kendisine SIM takılan bir saat olsa ayrı arayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. SIM takılı ise arayabilir. ESIM desteği olan bir ürün tercih edebilirsin.
BKDurak dedi: Peki kendisine SIM takılan bir saat olsa ayrı arayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. SIM takılı ise arayabilir. ESIM desteği olan bir ürün tercih edebilirsin.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #10 Yavuz_Çetin dedi: Evet. SIM takılı ise arayabilir. Esım desteği olan bir ürün tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Samsung'da eSIM veya SIM takılacak bir yer var mı?
Yavuz_Çetin dedi: Evet. SIM takılı ise arayabilir. Esım desteği olan bir ürün tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Samsung'da eSIM veya SIM takılacak bir yer var mı?