Samsung Galaxy Watch 6 alınır mı?

Nedense mi? Hocam 40mm kadınlara bile küçük geliyor bileğinize oturması için cüce filan olmanız gerek.
Sorun yok alıştım hocam. Büyük saatler kolumu rahatsız ediyor diye tercih etmiştim zaten.

Hocam Bluetooth'u kapatın, saate Wi-Fi ile uzaktan bağlanın, uzaktan bağlanma açıksa ve saat Wi-Fi ağına bağlısa otomatik bağlanacaktır.
Güncellemeyi o şekilde indirip kurun, ben bu şekilde çözmüştüm.
Eve döndüğümde deneyeceğim hocam, teşekkür ederim.

Güncelleme olayını çözdüm de bir sorum olacak, şarj meselesini nasıl yapayım? %20 iken takıp %80 de mi alayım döngü olayı için?

Son düzenleme:
Sorun yok alıştım hocam. Büyük saatler kolumu rahatsız ediyor diye tercih etmiştim zaten.

Eve döndüğümde deneyeceğim hocam, teşekkür ederim.

Güncelleme olayını çözdüm de bir sorum olacak, şarj meselesini nasıl yapayım? %20 iken takıp %80 de mi alayım döngü olayı için?

Bence hiçbir önemi yok hocam, pilin ömrünü etkilediğini düşünmüyorum özellikle bu tarz cihazlarda.

Bence hiçbir önemi yok hocam, pilin ömrünü etkilediğini düşünmüyorum özellikle bu tarz cihazlarda.

Bütün bilgiler için teşekkür ederim. Fazla yoğun olmayan kullanımda 1 günde %30 civarı şarj azaldı sadece, benim için gayet iyi, bunu da paylaşayım.

Şarj konusunda 1 günü çıkarsa yeter, sabah alıp akşam şarja takmayı planlıyorum. WhatsApp vs. kurulabiliyormuş o yüzden bu modeli düşünüyorum. Sizce alınır mı?
sırf ben 10 olmak için alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı