Samsung Galaxy Watch 6 şarjı nasıl optimize edilir?

Odios01

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
1.650
Çözümler
5
Merhaba. Bugün başlıkta gördüğünüz saati aldım. Şarjı bir tık hızlı gidiyor gibi. Kalp hızını ölçme ayarı 'her zaman ölç' olarak ayarlı, uyku takibi açık (uyku süresince kandaki oksijen ölçme ayarı da açık), stres 'sadece manuel', otomatik etkinlik algılama (yürüyüş, koşu vs.) Kapalı, konum kapalı. Yani kalp hızını ölçme ve uyku ayarı hariç birçok ayar kapalı. Ekstradan yapabileceğim bir şey var mıdır? Geceleri kolumda dursa diğer günü de götürür mü şarjı?
 
Biraz hevesinizi aldıktan sonra stres ve uyku takibi de hiç umurunuzda olamayacak zaten :) bütün sensörlerini kapatırsınız sadece telefon uzantısı olarak kullanırsınız.
 
Biraz hevesinizi aldıktan sonra stres ve uyku takibi de hiç umurunuzda olamayacak zaten :)
Orası doğru hocam. :D
Zaten stres çok umrumda olmuyor fakat uyku takibi en azından kaç saat uyuduğumu gösterdiği için biraz ilgimi çekiyor. O yüzden uyku takibini bence uzun bi süre kullanırım.
bütün sensörlerini kapatırsınız sadece telefon uzantısı olarak kullanırsınız.
Sadece telefon uzantısı olarakta kullanmayı çok istemiyorum hocam, yani bazı sensörler de olsa en azından bazılarını kullanmayı istiyorum açıkçası. Başta ki mesajda bahsettiğim şeylerle ortalama kaç saatte gider şarj?

@Viva La Vida @Ahmet06han hocalarım peki modların pek bir önemi var mı? Yani daha doğrusu tam olarak ne işe yarıyorlar?

Screenshot_20240421_112412_Galaxy Watch4 Manager.jpg
 
Son düzenleme:
Orası doğru hocam. :D
Zaten stres çok umurumda olmuyor fakat uyku takibi en azından kaç saat uyuduğumu gösterdiği için biraz ilgimi çekiyor. O yüzden uyku takibini bence uzun bir süre kullanırım.

Sadece telefon uzantısı olarak da kullanmayı çok istemiyorum hocam, yani bazı sensörler de olsa en azından bazılarını kullanmayı istiyorum açıkçası. Başta ki mesajda bahsettiğim şeylerle ortalama kaç saatte gider şarj?

@Viva La Vida @Ahmet06han hocalarım peki modların pek bir önemi var mı? Yani daha doğrusu tam olarak ne işe yarıyorlar?

Eki Görüntüle 2174441

Onlara da gerek yok. Telefondaki modlar ve rutinler sekmesini kullaniyor musunuz?
 
Kullanmıyorum hocam. Tam olarak ne işe yarıyorlar?

O mesela bir işin falan var o zaman kullanılıyor. Bana göre yaptığı tek şey bence rahatsız etme moduna alma. Yani gereksiz.
 

Geri
Yukarı