Samsung Galaxy Watch 6 vs Huawei GT4 Pro

Hocam şimdi babam için alıyorum. Babamın her gün şarja takacağını sanmıyorum. Bu yüzden Huawei Watch GT 4 serisini almayı düşünüyorum. Bir baba olduğu için oldukça yeterli özellikler barındırdığını düşünüyorum. Doğum günü ve bütçe konusundaki kısıtlılık durumu yüzünden Watch 7 alabilmem pek mümkün görünmüyor maalesef...

6 classic alabiliyorsanız 7 de alırsınız. 7'nin fiyatı en fazla 1 ay içerisinde 6 classic civarına düşer.

Anlıyorum fakat samsung un kendi cihazları hariç bazı özellikleri kısıtladığını gördüm. Ayrıca şarj sorunu da büyük bir sorun bu yüzden şimdilik düşünmüyorum

6 classic alabiliyorsanız 7 de alırsınız. 7'nin fiyatı en fazla 1 ay içerisinde 6 classic civarına düşer.
Bende 6 classic alıcaktımda telefona bağlanmıyor dediler doğrumudur yada dediniz gibi neleri kısıtlıyor

Samsung cihazlar harici kısıtladığı bayağı özellik olabiliyor. Bende yakında kendim için Galaxy Watch 7 almayı düşünüyorum çünkü telefonumu Samsung'a güncelleyeceğim.

Saati aldım bundan 1 hafta falan önce saat bir anda bağlantıyı kesti bir daha bağlanmadı mediamark a götürdüm saati sıfırlayıp bağladı şimdi tekrar deneyeceğim ama bu hep böyle mi olacak.

Saati aldım bundan 1 hafta falan önce saat bir anda bağlantıyı kesti bir daha bağlanmadı mediamark a götürdüm saati sıfırlayıp bağladı şimdi tekrar deneyeceğim ama bu hep böyle mi olacak.

Hayır biz hiçbir sorun yaşamadık. Aldığımızdan beri sorunsuz çalışıyor ve çok güzel cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı