Samsung Galaxy Watch 7 alınır mı?

poise

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Saat almayı düşünüyorum. Akıllı saat için en fazla bütçem 8 bin TL. Araştırmam sonucunda bu modeli buldum, sizlere de danışmak istedim. Samsung Galaxy Watch 7 alınır mı? Bu bütçede daha iyi saatler var mıdır? Varsa modelleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Daha iyi saat olduğunu sanmıyorum.

Alınır. Babamda aynı modeli mi bir alt modelini mi ne kullanıyordu. Gayet de memnundu.

Samsung telefon ile birlikte watch 6 kullanıyorum watch7 işlemci ile belki biraz daha iyi pil ve gelişen sağlık sensörleri ile daha iyi sonuçlar sunar. Ayrıca android olması; gemini entegrasyonu , whatsapp spotify gibi belirli uygulamaları yükleme imkanı var hatta (yanlış bilmiyorsam şu an sadece iş bankası destekliyor) saatte nfc ile ödeme büyük kolaylık. Saat-telefon arası iletişim,ayar kolaylığı da var ama sizin telefonunuzun ne olduğunu bilmiyorum*. Tek eksi sayabileceğim yön pil, fiziksel aktivite algılama gibi özelliklerle günün temposuna göre 1.5-2 gün gidiyor. Kısaca alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…