Samsung Galaxy Watch 7 alınır mı?

poise

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Saat almayı düşünüyorum. Akıllı saat için en fazla bütçem 8 bin TL. Araştırmam sonucunda bu modeli buldum, sizlere de danışmak istedim. Samsung Galaxy Watch 7 alınır mı? Bu bütçede daha iyi saatler var mıdır? Varsa modelleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Saat almayı düşünüyorum. Akıllı saat için en fazla bütçem 8 bin TL. Araştırmam sonucunda bu modeli buldum, sizlere de danışmak istedim. Samsung Galaxy Watch 7 alınır mı? Bu bütçede daha iyi saatler var mıdır? Varsa modelleri nedir?
Alınır. Babamda aynı modeli mi bir alt modelini mi ne kullanıyordu. Gayet de memnundu.

Samsung telefon ile birlikte watch 6 kullanıyorum watch7 işlemci ile belki biraz daha iyi pil ve gelişen sağlık sensörleri ile daha iyi sonuçlar sunar. Ayrıca android olması; gemini entegrasyonu , whatsapp spotify gibi belirli uygulamaları yükleme imkanı var hatta (yanlış bilmiyorsam şu an sadece iş bankası destekliyor) saatte nfc ile ödeme büyük kolaylık. Saat-telefon arası iletişim,ayar kolaylığı da var ama sizin telefonunuzun ne olduğunu bilmiyorum*. Tek eksi sayabileceğim yön pil, fiziksel aktivite algılama gibi özelliklerle günün temposuna göre 1.5-2 gün gidiyor. Kısaca alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı