technodeha
Hectopat
#Kreatos
Galaxy win babamda var bu olayı 3 gün yaptı sonra bazı yöntemler aradım olmadı telefondaki tüm herşeyi yedekleyip açılırken (power+home+volume + veya - tam hatırlamıyorum
) delete dalwik ceache (neyse ) yapıp teli full sıfırladım normale döndü fakat daha yeni aradan 1-2 hafta geçti gene oldu teli formatla fotrmatla artık gına geldi teli mobogenie ile rootladım (geri alınıyo ve hiçbir veri silinmiyo ) sonra du battary saver pro apk bulup yukledim tüm ayarları açtım (zaten rootlu olduğunu anlayıp uyarıyo ) ve hiçbir sıkıntı yok . anlatım kötü ama soru sormak istersen bana mesaj at : Arda Şen | Facebook tecnopat bloga fazla girmiyorum fazla giremiyorum
(DÜZENLENMİŞ KISIM : bİRŞEY UNUTUP BU KISMI EKLEDİM tELEFONUN ŞARJI HER GÜN TOPLAM 2-3 SAAT KONUŞMA" DAFA FAZLADA OLABİLİR +2 SİM", BİRAZ KURCLAMA
, VE TOPLAM 4-5 SAAT FACEDE GEZİNME " MOBİLVERİ VE WİFİ" TELEFONUN ŞARJI 2. GÜNÜN ÖĞLENİ BİTİYO "STANDART"

Galaxy win babamda var bu olayı 3 gün yaptı sonra bazı yöntemler aradım olmadı telefondaki tüm herşeyi yedekleyip açılırken (power+home+volume + veya - tam hatırlamıyorum
(DÜZENLENMİŞ KISIM : bİRŞEY UNUTUP BU KISMI EKLEDİM tELEFONUN ŞARJI HER GÜN TOPLAM 2-3 SAAT KONUŞMA" DAFA FAZLADA OLABİLİR +2 SİM", BİRAZ KURCLAMA