Samsung Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Watch 4 Serisi Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
samsung galaxy fold 3

Samsung düzenlediği özel bir etkinlikle yeni cihazlarını bizlere tanıttı. Etkinlik sırasında en çok dikkat çeken ürünler, şirketin yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonları oldu. Yeni tanıtılan diğer cihazlar Galaxy Watch 4 akıllı saat ve Buds 2 kulaklık oldu. Yeni Telefonlar: Z Fold 3 ve Z Flip 3 Samsung’un araştırmalarına göre katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarı her […]

Devamı: Samsung Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy Watch 4 Serisi Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yayını izledim. Yayını izlemek çok keyifliydi. Uzun zamandır bir lansmanda bu kadar heyecanlanmamıştım. Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün tasarımları çok iyi hazırlanmış. Yeni sert hatlar cihaza ayrı bir hava katmış. Çok beğendim. Param olsaydı kesinlikle alırdım. Samsung'a olan hayranlığım çok daha arttı. 😍 ☺️ 🥰

Bu seride hem sunumun tonu, hem anlattıkları, hem de tanıttıkları ürünler çok daha iyi bir seviyeye gelmişti. Ben de Emin ile canlı yayında anlatırken beğendim, ürünlerin bir kısmı şimdi ofiste, özellikle Flip modelini herkes kurcalıyor :D

Bu seride hem sunumun tonu, hem anlattıkları, hem de tanıttıkları ürünler çok daha iyi bir seviyeye gelmişti. Ben de Emin ile canlı yayında anlatırken beğendim, ürünlerin bir kısmı şimdi ofiste, özellikle Flip modelini herkes kurcalıyor :D
Sizden detaylı bir inceleme bekliyoruz. Lütfen 15 dakikalık "ön inceleme" videosu olmasın. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı