Samsung Gaming Odyssey G5 monitördeki sorun nedir?

112Tilt

Femtopat
Katılım
11 Mart 2024
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Monitörümde GIF'teki gibi görmüş olduğunuz bir sorun ile karşı karşıyayım. Bu sorun sürekli olmamakla birlikte belli başlı oyunlarda oluyor örneğin GoW ragnarök ve Prince of Persia the Lost crown da bu sorunu yaşadım ve sorunu PS5 üzerinden yaşıyorum. Mesela aynı PS5'te şu an oynamakta olduğum Elden Ring ve Final Fantasy VII remake oyunlarında yaşamıyorum ve monitörü bilgisayara bağladığımda da şimdilik bu sorunla karşılaşmadım.

Bu sorunun kısa versiyonu uzun versiyonunda ise beyaz, siyah ve kırmızı ekran gösterip normale dönmekte.

Monitörüm:
Samsung Gaming monitor Odyssey G5 (S27ag502), flat, 27", 2560x1440 (WQHD), HDR 10, IPS, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium, G-Sync, HDMI, DisplayPort

VID-20240329-WA0012_1.gif
 
Donanımsal bir sıkıntı gibi görünüyor, bu modelde kronik sorunlar olduğu yabancı kaynaklarda yazılmıştı, yeni aldıysanız iade edin.
 
Donanımsal bir sıkıntı gibi görünüyor, bu modelde kronik sorunlar olduğu yabancı kaynaklarda yazılmıştı, yeni aldıysanız iade edin.

Donanımsal olduğunu çok düşünmüyorum ama emin olamıyorum çünkü açıklamada belirttiğim gibi belli oyunlarda bu sorunu yaşadım eğer donanımsal olsaydı bu sorunu her seferinde oyun veya ana menü vs fark etmeksizin yaşamam gerekmez miydi?
 

Geri
Yukarı