Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Samsung good lock uygulaması sadece Galaxy cihazlara özel mi? Yoksa Samsung M21'de de kullanılır mı?
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #11 Yusuf Taha Güneş dedi: Google'de aratırsan Samsung'un resmi sitesinde Galaxy M21 diye çıktığını görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Buna hiç dikkat etmemiştim. Yani çalışacak mı? Galaxy store'da çıkmıyor ama. Artı 0 Eksi
Yusuf Taha Güneş dedi: Google'de aratırsan Samsung'un resmi sitesinde Galaxy M21 diye çıktığını görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Buna hiç dikkat etmemiştim. Yani çalışacak mı? Galaxy store'da çıkmıyor ama.
gokmenceylann Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #12 XPLSG dedi: Zaten orada yok APK olarak kuruluyor. Sanırım. Genişletmek için tıkla... Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. gokmenceylann dedi: Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20220501-013441_Galaxy Store.jpg 51,9 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Zaten orada yok APK olarak kuruluyor. Sanırım. Genişletmek için tıkla... Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. gokmenceylann dedi: Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 1 Mayıs 2022 #13 Scream_00 dedi: Buna hiç dikkat etmemiştim. Yani çalışacak mı? Galaxy store'da çıkmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hayır Samsung'un tüm mobil cihazları Galaxy zaten. Alt firma gibi bir şey Galaxy bir seri değil. Uygulama desteğiyle bir alakası yok. Telefon modeliyle alakalı. Ve sanırım desteği yok. Artı 0 Eksi
Scream_00 dedi: Buna hiç dikkat etmemiştim. Yani çalışacak mı? Galaxy store'da çıkmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Hayır Samsung'un tüm mobil cihazları Galaxy zaten. Alt firma gibi bir şey Galaxy bir seri değil. Uygulama desteğiyle bir alakası yok. Telefon modeliyle alakalı. Ve sanırım desteği yok.
KS KS Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #14 gokmenceylann dedi: Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmıyor hocam. Acaba gelir mi destek? @Yusuf Taha Güneş gokmenceylann dedi: m serisi one ui core kullandığı için good lock desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bu destekten bahsediyorum. Artı 0 Eksi
gokmenceylann dedi: Good lock bu sene başı TR'ye kullanıma açıldı. One UI Core ise indiremez ve kuramaz sadece. Genişletmek için tıkla... Bende çıkmıyor hocam. Acaba gelir mi destek? @Yusuf Taha Güneş gokmenceylann dedi: m serisi one ui core kullandığı için good lock desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bu destekten bahsediyorum.
dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #15 merteknn dedi: Galaxy Store'a yazın. Çıkmazsa kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... APK mirror gibi sitelerden APK kurulabiliyor Android sürüm yeterse. XPLSG dedi: Zaten orada yok APK olarak kuruluyor. Sanırım. Genişletmek için tıkla... Yoo J7 Prime cihazıma A51 yazılımı kurdum One UI 3.0 oldu ve Galaxy Store'den kurdum kullanılıyor. Son düzenleme: 8 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
merteknn dedi: Galaxy Store'a yazın. Çıkmazsa kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... APK mirror gibi sitelerden APK kurulabiliyor Android sürüm yeterse. XPLSG dedi: Zaten orada yok APK olarak kuruluyor. Sanırım. Genişletmek için tıkla... Yoo J7 Prime cihazıma A51 yazılımı kurdum One UI 3.0 oldu ve Galaxy Store'den kurdum kullanılıyor.