karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 3 Kasım 2023 #21 Lemavora dedi: Tekrar merhaba, ürün süper hızlı şarj etmiyor maalesef A54'ü. Satıcının Amazon olduğu bir Samsung şarj aleti sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Samsung sadece Samsung cihazlar hızlı şarj ediyor galiba.
Lemavora dedi: Tekrar merhaba, ürün süper hızlı şarj etmiyor maalesef A54'ü. Satıcının Amazon olduğu bir Samsung şarj aleti sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Samsung sadece Samsung cihazlar hızlı şarj ediyor galiba.
cnsklndm Megapat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #22 Ben belirttiğim cihaz ile s22 ultra cihazımı süper hızlı şarj edebiliyorum.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 7 Kasım 2023 #23 cnsklndm dedi: Ben belirttiğim cihaz ile S22 Ultra cihazımı süper hızlı şarj edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam karışıklık olmasın link atabilir misiniz? Adaptör ve kablo.
cnsklndm dedi: Ben belirttiğim cihaz ile S22 Ultra cihazımı süper hızlı şarj edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam karışıklık olmasın link atabilir misiniz? Adaptör ve kablo.