Recovery'den reboot to Bootloader'a tıklıyorum, download mode açılıyor. Telefona Fastboot üzerinden GSI ROM yüklemem lazım ama 14 Kasım'dan beri böyle bir sorun ile karşı karşıyayım, yardım edebilecek var mı?
Recovery'den reboot to Bootloader'a tıklıyorum, download mode açılıyor. Telefona Fastboot üzerinden GSI ROM yüklemem lazım ama 14 Kasım'dan beri böyle bir sorun ile karşı karşıyayım, yardım edebilecek var mı?
Sadece Samsung yazısı gelip yeniden başlıyor ve TWRP de hafıza 0 MB olarak gözüküyor. Bunun çözümünü format data yaparak buldum ama bu sefer de Samsung yazısı gelip download mode açılıyor.
Odin'in çalışmadığını biliyorum o modda Odin için ses kısma Home tuşu ve kapatma tuşuna basıyorum. Ve altta dediğiniz gibi o açılan yerde Fastboot devices yazdım ve enterladım cihazı görmedi ve tüm driverlar kurulu.
Stock recovery yoksa ilk önce stock Recovery'i kur sonrasında recovery modunde telefonu aç orada reboot to Fastboot seçeneği olması lazım oradan Fastboot moduna girebilirsin.
Stock recovery yoksa ilk önce stock Recovery'i kur sonrasında recovery modunde telefonu aç orada reboot to Fastboot seçeneği olması lazım oradan Fastboot moduna girebilirsin.