Samsung J4 Fastboot'a girmiyor

old system pc

Decapat
Yer
İstanbul/bayrampaşa
Daha fazla  
Recovery'den reboot to Bootloader'a tıklıyorum, download mode açılıyor. Telefona Fastboot üzerinden GSI ROM yüklemem lazım ama 14 Kasım'dan beri böyle bir sorun ile karşı karşıyayım, yardım edebilecek var mı?

Recovery'den reboot to Bootloader'a tıklıyorum, download mode açılıyor. Telefona Fastboot üzerinden GSI ROM yüklemem lazım ama 14 Kasım'dan beri böyle bir sorun ile karşı karşıyayım, yardım edebilecek var mı?

Reboot to Bootloader dedikten sonra download mode ekranı geliyor fakat Odin çalışmıyor o ekranda.

O dediğiniz ekrana aynı şekilde gelip ADB üzerinden Fastboot devices komutunu girer misin orada cihaz çıkıyorsa sorun yoktur.

Reboot to Bootloader dedikten sonra download mode ekranı geliyor fakat Odin çalışmıyor o ekranda.

O dediğiniz ekrana aynı şekilde gelip ADB üzerinden Fastboot devices komutunu girer misin orada cihaz çıkıyorsa sorun yoktur.

Odin'in çalışmadığını biliyorum o modda Odin için ses kısma Home tuşu ve kapatma tuşuna basıyorum. Ve altta dediğiniz gibi o açılan yerde Fastboot devices yazdım ve enterladım cihazı görmedi ve tüm driverlar kurulu.

Stock recovery yoksa ilk önce stock Recovery'i kur sonrasında recovery modunde telefonu aç orada reboot to Fastboot seçeneği olması lazım oradan Fastboot moduna girebilirsin.

İşte sorun da burada reboot to Bootloader var o da download modunu açıyor.(stock recoveryde)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı