Samsung j6+ çok donuyor

Hocam bu Debloat işlemi sırasında herhangi bir hata yapma olasılığım var mı

Hocam bu Debloat işlemi sırasında herhangi bir hata yapma olasılığım var mı
rootsuz olduğu için hata yapma ihtimali yok denecek kadar az. Hem işlemleri geri çevirme seçeneği var.

Gene de güvenli yol için recommended sekmesindekiler öneririm. Ben recommended listesinin hepsini sildim. Üstüne advanced sekmesinde de istediklerimi sildim. Temel uygulama silme ihtimali var ama olsun çok daha hafifi ve güvenlisini bulmanız mümkün f droid'de. Benim dosya yöneticisi, galeri falan açık kaynak kodlu olanlar hep. Telefonla gelenleri sildim hep.

rootsuz olduğu için hata yapma ihtimali yok denecek kadar az. Hem işlemleri geri çevirme seçeneği var.

Gene de güvenli yol için recommended sekmesindekiler öneririm. Ben recommended listesinin hepsini sildim. Üstüne advanced sekmesinde de istediklerimi sildim. Temel uygulama silme ihtimali var ama olsun çok daha hafifi ve güvenlisini bulmanız mümkün f droid'de. Benim dosya yöneticisi, galeri falan açık kaynak kodlu olanlar hep. Telefonla gelenleri sildim hep.
Hocam bu kesin çözüm olur mu ?

Hocam bu kesin çözüm olur mu ?
Deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Baktınız beğenmediniz tekrar kabloyu bağlayıp programda recommended başlığı altında silinenler sekmesine gelip hepsini seçip tekrar yükleyebilirsiniz. Pek macera aramak istemiyorum derseniz, recommended başlığı altındakileri tek tek okuyup silmek istediklerinizi silin. Bu da iş görür. Mesela ana ekranda google yazı çubuğu aşırı gereksiz bir şey bence. Tarayıcı açınca bakarsın neye bakmak istiyorsan. Hem kapanınca ram yükü azalır falan bu tarz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı