Merhaba dostlar, ben geçen sene temmuz ayında J6+ aldım. Özelliklerine baktığımda uygun geldi, fiyatı da cazipti. Telefonu aldıktan yaklaşık 3-4 ay sonra aşırı kasma, donma sorunu ortaya çıktı, ısınmaya da başladı. Bu sorunun çözümü varsa nedir, ne yapabilirim?(Mobile Legends, PUBG gibi oyunları kasma-donmadan oynayamaz oldum.)
Sıfırlayabilirsiniz. Factory Reset yapabilirsiniz. Tekrardan stok ROM yükleyebilirsiniz. Custom ROM'lara yönelebilirsiniz. İlk iki seçenek en kolayıdır. Sonrası için buraya bakabilirsiniz.
Nop, u need to use custom recovery, like TWRP, SHRP, etc. I'll release a new update today (without blobs updated from oneui 2 except graphics) with some fixes. Sorry for being late guys. I will comment again, you have said that you will present...
Sıfırlayabilirsiniz. Factory reset yapabilirsiniz. Tekrardan stok ROM yükleyebilirsiniz. Custom ROM'lara yönelebilirsiniz. İlk iki seçenek en kolayıdır. Sonrası için buraya bakabilirsiniz.
Nop, u need to use custom recovery, like TWRP, SHRP, etc. I'll release a new update today (without blobs updated from oneui 2 except graphics) with some fixes. Sorry for being late guys. I will comment again, you have said that you will present...
Bunu nasıl yapicagim hakkinda herhangi bir fikrim yok açıkcası, ilk ikisini denedim ancak herhangi bir duzelme olmadı Custom ROM kesin cozum olur mu, olursa nasıl yapıcagım?
Bunu nasıl yapicagim hakkinda herhangi bir fikrim yok açıkcası, ilk ikisini denedim ancak herhangi bir duzelme olmadı Custom ROM kesin cozum olur mu, olursa nasıl yapıcagım?
Unofficial release -TWRP recovery for the Galaxy J6 plus 2018 - SM-J610 MSM8917 TWRP 3.3.1-0 Released May 22, 2019 TWRP 3.3.1-0 is out now for most currently supported devices. What's new in 3.3.1-0: * Fix selinux issues during formatting -...
forum.xda-developers.com
Burada yazan adımları eksiksiz bir şekilde yapmanız gerek. Açıkçası 8 seneden bu yana Samsung telefonlara ROM atılmasının bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. Çok zor bi' işlem. Ben de bir S3 kullanıcısıyım ve sayısızca ROM ve Custom Recovery kullandım. Ama bana da çok karışık geldi. Ya bilen birinden yardım alın ya da hiç bulaşmayın.
[Kernel] [Stock-Custom] [Pie-Q] [ARM-ARM64] [ZRAM] [KaliNetHunter] J6 + için ProjectMedusa Kernel i kur.
1.9 GHz'e Hız Aşırtılmış CPU
200MHz'e Hız Aşırtılmış CPU
GPU, 650 MHz'e Hız Aşırtılmış
Şarj girişi 2.0A
ZRAM eklendi
ZRAM sıkıştırması LZ4 olarak değiştirildi
exFAT desteği eklendi
Tüm Samsung Güvenliği Devre Dışı Bırakıldı
Uyarlanabilir vali eklendi
Kali NetHunter Sürücüsü Eklendi
Entegre Viper4Android Sürücüsü
Devre Dışı CRC (% 30'a varan performans)
OLACAKLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM. GARANTİ DEVRE DIŞI KALIR. KOLAY GELSİN... NOT: EN SON GÜNCELLEME KURULU OLSUN. YEDEKLLERİNİZİ ALIN. ARM64 YAZANLAR OLAN İNMEYECEK. HEPSİNİ İNDİRMENİZE GEREK YOK. HER LİNKTEN 1 TANE İNDİRSENİZ YETER. KAYNAK :