Samsung J7 Core Dokunmatiği Çalışmıyor

118deniz190

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam telefonuma bir yazılım güncellemesi geldi. Muhtemelen Android 8 güncellemesiydi. Ben de indirme işlemi bittikten sonra yazılımı kurdum fakat telefon tekrar açıldığında dokunmatik çalışmıyordu. İnternette birkaç şey okuduktan sonra içindekilere rağmen telefona defalarca kez format attım. Fakat anlamsız bir şekilde yine çalışmıyor. Galiba bu sorun bazı Samsung telefonlarda oluyormuş. Ne yapmam gerek?
Yok mu bilgisi olan?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinize yarayacaktır.

Ben güncellemeden önce bu sorunu görüp önlemimi almıştım, sorun olmadı ama. Sizde olması ilginç olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben güncellemeden önce bu sorunu görüp önlemimi almıştım, sorun olmadı ama. Sizde olması ilginç olmuş.

Bunu yapınca bir sıkıntı telefonun dili değişir mi

Aynı şekilde benzer videolardan ve XDA dan dosyayı indirip kurarak kullanabilirsin dili değişmez. Bende de J7 Core var bende güncelledim ve bir sorun oluşmamıştı bende de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı