Samsung J7 Prime TWRP ile ROM kurduktan sonra hatalar oluştu

Pil tasarrufu için mi kullanacaksınız günlük işler için mi yoksa oyun mu oynayacaksınız ona göre bulup indirin derim.
Güzel duruyor performans arttırması da yapılmış kullanılabilir buglarına da bakın var mı yok mu diye.

her zaman Açık Ekran Çalışmıyor (Yalnızca AMOLED Ekran için)
- Mavi Işık Filtresi Çalışmıyor (Yalnızca AMOLED Ekran için)

bugları bu imiş benim için pek sıkıntı olmaz

Hocam J7 Prime'a TWRP atmayı nasıl başardınız? Bende de var bu telefon ve hiçbir TWRP dosyasını kabul etmiyor.
hocam attığım videodaki twrpyi indirin odinde ap bölümüne atın telefonda donwload moda girin yüklenmesi lazım eğer telefon donwload yazısında kalıyor ve hiç bişey olmuyorsa pc nize samsung j7 usb driveri indirin işte linki: Samsung-USB-Driver-v1_7_43_0
bu arada yüklendi gözüküp telefonun yeniden açıldı ama stock recovery modunda kaldıysa tekrar donwload moda girip kurun bende 2. kez yükleyince kuruldu
Sıkıntı değilse deneyin.
bu arada hocam telefona bu romu kurarken bi format atmak vs gerekirmi yoksa direk kursam olurmu

Zaten dediklerinizin aynısını yapmıştım. Ama kabul etmiyor. Hatta üst üste 3 kere mi ne flashladım ama olmuyor. Sürekli Stock Recovery açılıp duruyor. Hiçbir şey olmamış gibi tıpkı.

Şuan tam hatırlamıyorum ama wipe seçeneğinden iki ya da 3 şey hariç diğerlerini wipe etmeniz gerekiyordu. Biri radio kısmı diğeri de sd kart kısmı bi tane daha var mıydı tam hatırlamıyorum bunların tiki olmasın yani bunları silmeyin. Sonra flashlama kısmından da rom zip ini flashlayın sd kartta olması lazım Zip dosyasının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…