Samsung J7 Prime TWRP ile ROM kurduktan sonra hatalar oluştu

Zaten dediklerinizin aynısını yapmıştım. Ama kabul etmiyor. Hatta üst üste 3 kere mi ne flashladım ama olmuyor. Sürekli Stock Recovery açılıp duruyor. Hiçbir şey olmamış gibi tıpkı.

Arkadasim gelistirici seceneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayiklamayi actin mi? Bunlari acmazsan kabul etmez telefon.

Zaten dediklerinizin aynısını yapmıştım. Ama kabul etmiyor. Hatta üst üste 3 kere mi ne flashladım ama olmuyor. Sürekli Stock Recovery açılıp duruyor. Hiçbir şey olmamış gibi tıpkı.
Arkadasim gelistirici seceneklerinden oem kilidini ve usb hata ayiklamayi actinmi bunlari acmassan kabul etmez telefon
Gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama ve oem kilidini actinmi yoksa cihaz kabul etmez

her zaman Açık Ekran Çalışmıyor (Yalnızca AMOLED Ekran için)
- Mavi Işık Filtresi Çalışmıyor (Yalnızca AMOLED Ekran için)

bugları bu imiş benim için pek sıkıntı olmaz
Bunlar bug sayilmaz ekraniniz lcd oldugu icin bu ozellikleri kullanamazsiniz

Arkadasim gelistirici seceneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayiklamayi actin mi? Bunlari acmazsan kabul etmez telefon.
Gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklama ve oem kilidini actinmi yoksa cihaz kabul etmez
Bu işlemi yaptığım zamanlar zaten hepsi açıktı. Telefon bir sebepten ötürü kabul etmemişti hiçbir şekilde. Sonradan bir Telegram grubunda bulduğum TWRP 3.2.3 dosyası ile tekte yapmayı başardım. Telefonda şu an custom ROM ve root kurulu. Normalde yapmasını beklemiyordum ancak dosya ilginç şekilde çalıştı. Xda forumundaki dosya sebepsiz işe yaramamıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı