Samsung J7 Prime TWRP ile ROM kurduktan sonra hatalar oluştu

Wipe kısmında Advanced wipe a gelin radio ,usb/otg, SD Card bunların tiki olmasın diğerlerini seçip wipe diyebilirsiniz.

Wipe kısmında Advanced wipe a gelin radio ,usb/otg, SD Card bunların tiki olmasın diğerlerini seçip wipe diyebilirsiniz.
tamam hocam denerim

Olmazsa bu Android 10 ROM'una geri dönerim.
hocam romu indirdim dediğinizi yapıp wipeladım sonra install deyip zipi kurdum oldu şuan açılıyor telefon kurulum aşamasında
Tek sorunu ara sıra kendi kendine Google mapsi açıyor.

Son düzenleme:
Konum açıksa konumu kapat. Bir de google maps i devre dışı bırakabilirsin daha iyi olur kullanacağın zaman açarsın.
Sorunun çözüldüyse çözüm olarak işaretler misin

Konum açıksa konumu kapat. Bir de google maps i devre dışı bırakabilirsin daha iyi olur kullanacağın zaman açarsın.
Sorunun çözüldüyse çözüm olarak işaretler misin
direk mapsi kaldırdım hocam
Hocam tek sorun rootlu olması bazı kullandığım uygulamalar root varken çalışmıyor Magisk uygulamasından rootu kaldırdım ama uygulama hala rootlu olarak görüyor cihazı nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Magisk içinde bir ayar vardı sanırsam. Root'u diğer uygulamalardan gizleyebiliyordunuz. O ayarı bulabilirseniz kullanın.

Bu ROM'u öneririm. Kendimde kullanmaktayım. Gayet akıcı ve sorun vb. karşı karşıya kalmadım. V14 sürümü tavsiye ederim.

Magisk içinde bir ayar vardı sanırsam. Root'u diğer uygulamalardan gizleyebiliyordunuz. O ayarı bulabilirseniz kullanın.

Hocam bir uygulamada cihaz rootlu diyordu Magisk'e girince en altta Magisk'i kaldır diyordu ona bastım sonra öbür uygulama geçtim rootlu değil dedi ama hala var gözüküyor.

Denerim hocam.

Magisk rootu kaldırmaz Root checker kullanıyorsanız magisk ya da supersu dan izin alamadığı için root yok demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…