C Cfhen Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Ben Samsung J7 Prime kullanıyorum. Bundan dolayı da yardım istiyorum eğer mümkün ise Google Pixel yazılımını kurmak istyorum. Bunun için gerekli işlemleri bana anlatacak birisi olursa çok sevinirim şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Ben Samsung J7 Prime kullanıyorum. Bundan dolayı da yardım istiyorum eğer mümkün ise Google Pixel yazılımını kurmak istyorum. Bunun için gerekli işlemleri bana anlatacak birisi olursa çok sevinirim şimdiden sağ olun.
Çözüm Umut Nas 12 Temmuz 2023 Recovery kur bunu flashla. https://forum.xda-developers.com/t/gsi-unoffical-12-1-pixel-experience-plus-12-1-g610x.4448331/
Recovery kur bunu flashla. https://forum.xda-developers.com/t/gsi-unoffical-12-1-pixel-experience-plus-12-1-g610x.4448331/
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #11 @Cfhen, Install image yapacaksın, sonra gözükür. Sag alt köşede yazar bu şekilde. Artı 0 Eksi
KS KS C Cfhen Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 Umut Nas dedi: @Cfhen, Install image yapacaksın, sonra gözükür. Eki Görüntüle 1859682 Sag alt köşede yazar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Cfhen dedi: İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Genişletmek için tıkla... @Umut Nas @Umut Nas reis şimdi nedense şöyle bir hata alıyorum. size of ımage is larger than target device. Son düzenleme: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Cfhen, Install image yapacaksın, sonra gözükür. Eki Görüntüle 1859682 Sag alt köşede yazar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Cfhen dedi: İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Genişletmek için tıkla... @Umut Nas @Umut Nas reis şimdi nedense şöyle bir hata alıyorum. size of ımage is larger than target device.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #13 Cfhen dedi: İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Genişletmek için tıkla... System yok mu? Artı 0 Eksi
Cfhen dedi: İmajı flashlamak için bölüm seç diyor neyi seçmeliyim boot mu yoksa recovery mi? Genişletmek için tıkla... System yok mu?
KS KS C Cfhen Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #14 Umut Nas dedi: System yok mu? Genişletmek için tıkla... OrangeFox Recovery sayesinde sorunum çözüldü teşekkürler. Umut Nas dedi: System yok mu? Genişletmek için tıkla... Reis bu arada hakkını helal et senin zamanını çok aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: System yok mu? Genişletmek için tıkla... OrangeFox Recovery sayesinde sorunum çözüldü teşekkürler. Umut Nas dedi: System yok mu? Genişletmek için tıkla... Reis bu arada hakkını helal et senin zamanını çok aldım.