Samsung J7 Pro Recovery mode sorunu

anakin0

Kilopat
J7 Pro telefonumun güç tuşu bozuk ben de ses tuşlarıyla telefonumu açıyordum bugün ise açmaya çalışırken Recovery mode açıldı güç tuşumda bozuk olduğu için Recovery Mode'da hiçbir modu seçemiyorum restart atmaya çalıştığımda ise komut yok hatasını alıyorum.

Güç tuşum çalışmıyor.
Yardım edebilecek var mı lütfen.

Recovery nasıl açıldı güç tuşu bozuksa, bozuk olduğuna emin misin?

Recovery nasıl açıldı güç tuşu bozuksa, bozuk olduğuna emin misin?

Evet eminim nasıl açıldığını bende bilmiyorum daha önce açılmamıştı hiç tüm tuşlara basarak telefonumu açıyordum ama bugün Recovery mode açıldı.

Telefonunuzun ses tuşuna basılı tutarken telefonu bilgisayara USB ile bağlayın. Download Mode açılınca da ses tuşuyla çıkış yapın. Ek olarak pilini bitirerek kapatabilirsiniz.

Telefonunuzun ses tuşuna basılı tutarken telefonu bilgisayara USB ile bağlayın. Download mode açılınca da ses tuşuyla çıkış yapın. Ek olarak pilini bitirerek kapatabilirsiniz.

İki tuşu da mı basılı tutayım?

İki tuşu da mı basılı tutayım?
Sanırım sadece ses kısma tuşuydu. Her modelde değişebiliyor. O şekilde olmazsa “adb reboot” komutuyla çıkabiliriz.

Sanırım sadece ses kısma tuşuydu. Her modelde değişebiliyor. O şekilde olmazsa “ADB reboot” komutuyla çıkabiliriz.

Bu sefer de J7 Pro yazısı çıkıyor ve ardından mavi ekran da sistem güncellemesi yükleniyor dedikten sonra komut yok yazısı çıkıyor.
Sanırım sadece ses kısma tuşuydu. Her modelde değişebiliyor. O şekilde olmazsa “ADB reboot” komutuyla çıkabiliriz.

ADB reboot konusunu biraz açabilir misiniz? Pek bilgim yok da.

Son düzenleyen: Moderatör:
ADB reboot konusunu biraz açabilir misiniz? Pek bilgim yok da.
Ayarlardan USB Hata Ayıklama’yı açtıysanız şunu kurup cmd’den “adb reboot” yazarsanız telefonunuz yeniden başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…