anakin0 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 99 20 Temmuz 2020 #21 56153 dedi: USB hata ayıklama ayarını açmadıysanız öyle gözüküyor. O ayarı açtınız mı? Açmadıysanız geriye yapacak tek şey bataryanın bitmesini beklemek kalıyor maalesef. Bu ayar telefonun geliştirici seçenekleri kısmında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Açmadım galiba, yani şarjı tamamen biterse Recovery mode kapanmış durumda mı olacak?
56153 dedi: USB hata ayıklama ayarını açmadıysanız öyle gözüküyor. O ayarı açtınız mı? Açmadıysanız geriye yapacak tek şey bataryanın bitmesini beklemek kalıyor maalesef. Bu ayar telefonun geliştirici seçenekleri kısmında bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Açmadım galiba, yani şarjı tamamen biterse Recovery mode kapanmış durumda mı olacak?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 20 Temmuz 2020 #22 anakin0 dedi: Açmadım galiba, yani şarjı tamamen biterse Recovery mode kapanmış durumda mı olacak? Genişletmek için tıkla... Evet. fastboot reboot komutunu da deneyelim son şans olarak. O işe yaramazsa geriye bataryanın bitmesini beklemek kalıyor.
anakin0 dedi: Açmadım galiba, yani şarjı tamamen biterse Recovery mode kapanmış durumda mı olacak? Genişletmek için tıkla... Evet. fastboot reboot komutunu da deneyelim son şans olarak. O işe yaramazsa geriye bataryanın bitmesini beklemek kalıyor.
anakin0 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 99 20 Temmuz 2020 #23 56153 dedi: Evet. Fastboot reboot komutunu da deneyelim son şans olarak. O işe yaramazsa geriye bataryanın bitmesini beklemek kalıyor. Genişletmek için tıkla... Fastboot reboot ne oluyor konusunu açabilir misin?
56153 dedi: Evet. Fastboot reboot komutunu da deneyelim son şans olarak. O işe yaramazsa geriye bataryanın bitmesini beklemek kalıyor. Genişletmek için tıkla... Fastboot reboot ne oluyor konusunu açabilir misin?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 20 Temmuz 2020 #24 anakin0 dedi: Fastboot reboot ne oluyor konusunu açabilir misin? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde telefonu yeniden başlatıyor.
anakin0 dedi: Fastboot reboot ne oluyor konusunu açabilir misin? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde telefonu yeniden başlatıyor.
anakin0 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 99 20 Temmuz 2020 #25 56153 dedi: Aynı şekilde telefonu yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bataryamın bitmesini bekleyeceğim o zaman. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
56153 dedi: Aynı şekilde telefonu yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben bataryamın bitmesini bekleyeceğim o zaman. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.