Samsung J7 Pro telefon çöktü

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir önceki telefonum denizde öldüğü için evde bulunan bir kilerde eski bir Samsung J7 Pro buldum. Bu babamın eski telefonuydu. 2017 de almıştık çok güzelde çalışıyordu. Denizde ölen telefndan önce bunu kullanıyordum. Simdi tekrar Samsung J7 Pro'yu kullanıyorum 2 gündür sıkıntı yok fakat bugün telefon Wi-Fi açmamaya basladı, ardından kendini sürekli kapatıp açmaya ardından siyah ekran verip saatte 1 açılp kapanmaya basladı. Hiçbir şeye dokunulmuyor. En sonunda dokunulmaya basladı dedim bir format atayım. Ayarlarda sıfırlmaaya geldim sıfırla tusuna bastım... Bekledim bekledim ama yok 10 dk sonra 'System yanıt vermyor' uyarısı aldım ne yapmam gerek? Vermediğim bir detay varsa söyleyin vereyim. Bu telefonu 2017'de almıştık bu arada. 2 3 gün sorunsuz kullandım fakat şimdi neden böyle yaptı hiçbir fikrim yok 😐

Gelişme: Telefon şu anda 'System yanıt vermiyor' hatasından çıktı ekrana dokunabiliyorum fakat sadece dolanabiliyorum. Mesajlar Instagram WhatsApp (bütün sistem uygulamaları dahil) açınca System yanıt vermiyor ve kapanıp açılmaya devam ediyor. Ne yapmam lazım.

Not: Telefon Root'lu değil ve hiçbir zaman APK kurmadım güvenlik açısından.

Çöktüğünden emin değilim çünkü bilmiyorum XD

Son düzenleme:
Hard reset atmayı dener misin?

İzliyorum olmaassa geri dönüş yapacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Teşekkürler oldu ama şimdi çok kasıyor root atmamı önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı