Samsung J7 Pro vs S6

S6 donanım, performans, ekran ve arka kamera olarak daha iyi. J7 Pro ise batarya ve güncellik olarak daha iyi. Arayüz olarak ise J7 Pro modelinin arayüzü daha iyi. İki telefonu da kullanan biri olarak batarya yüzünden benim tercihim J7 Pro olurdu. S6 modelinin bataryası çok çok kötü maalesef.

S6 donanım, performans, ekran ve arka kamera olarak daha iyi. J7 Pro ise batarya ve güncellik olarak daha iyi. Arayüz olarak ise J7 Pro modelinin arayüzü daha iyi. İki telefonu da kullanan biri olarak batarya yüzünden benim tercihim J7 Pro olurdu. S6 modelinin bataryası çok çok kötü maalesef.

Çok teşekkürler, S6 ekran kapalı olmasına rağmen bataryası azalıyor, donanım olarak çok iyi fakat telefondan oyun oynayan birisi olmadığım için J7 Pro'yu seçtim.

Rica ederim. Evet maalesef S6 öyle, yoksa iyi telefon. Batarya yüzünden kullanılmıyor. Zamanında bende vardı, sırf batarya yüzünden S6 modelinden J7 Pro modeline geçmiştim, pişman olmamıştım. J7 Pro modelinin tek kötü yanı dokunmatik hassasiyetinin kötü olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı