Samsung: Kullanma Kılavuzu İndirmek için Giriş Yapın!

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Az önce Samsung'un web sitesinden kullanma kılavuzu indirmek istedim ve bana giriş yapmam gerektiğini söyledi. Kullanma kılavuzu indirmek için giriş yapmak... Şaka gibi.

1541934236537.png

Zamanında 300 dolar maliyetli telefonu 500 dolara satan firmalar yine aynı maliyetteki telefonlara 1200 dolar istemeye başladılar. Ve insanlar doğru dürüst sorgulamadan o telefonları satın aldı.
Şimdi istedikleri fiyata satabilir ve istedikleri her şeyi kullanıcılara yaptırabilme güçleri var.
Sanıyorum problem çok daha öncesine dayanıyor. Yeni yeni uyanmaya başlamış olmanıza şaşırdım açıkçası.

Yurt dışı sitesine özel. Türkiye sitesinden istemedi. Bu arada kullanma kılavuzu hatalı tercüme dolu, tam bir facia...
Zamanında 300 dolar maliyetli telefonu 500 dolara satan firmalar yine aynı maliyetteki telefonlara 1200 dolar istemeye başladılar. Ve insanlar doğru dürüst sorgulamadan o telefonları satın aldı.
Şimdi istedikleri fiyata satabilir ve istedikleri her şeyi kullanıcılara yaptırabilme güçleri var.
Sanıyorum problem çok daha öncesine dayanıyor. Yeni yeni uyanmaya başlamış olmanıza şaşırdım açıkçası.

Konuyla alakasını çözemedim :kararsız:

Yavaş yavaş da olsa yapmak istemediğiniz şeyleri mecburi olmadığı halde yaptırabilir konuma geldi firmalar.
Halbuki müşteri olan biziz. Bizim kültürümüzde müşteri her zaman haklıdır diye düstur mevcut. Bir dikkat edin ne kadar ters mevcut olanlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı