Samsung Laptop UEFI Windows 10 nasıl kurulur?

Koçara

Megapat
Daha fazla  
Kardeşimin Samsung Laptop'u var. USB'den boot ederek orijinal UEFI'l, win 10 kurmak istiyorum. F2 tuşuyla BIOS'a giriyorum ama daha sonrasında yanlış bir işlem yapmaktan korkuyorum. Bilgisayar tamircilerine güvenmediğim için de gitmek istemiyorum. USB'yi UEFI olarak görebilmem için ne yapmam gerekir? Zor durumdayım ve yardımcı olacak bir arkadaş varsa minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer uefi ile uyumlu oluşturulmadıysa imaj usb'si göremezsin. Legacy altındakini seçersen de kurulum başlamadan memory-management hatası alırsın. RUFUS diye bir mini program var. kendi sitesindne ücretsiz indirebilirsin. Orada MBR UEFI seçeneğiyle oluşturursan usb'yi uefi bir imaj usb'in olur. :)

Bu saaten sonra isinize yararmi bilmem ama samsung laptoplarda windows 10 yuklemen icin wifi kartini pcnin arkasini acip elle cikarip yuklemen gerek sahsen suan yaptim ve oldu. Bilginize

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı