Samsung laptop windows 8.0 Onarım Hatası

Malesef problem hala devam etmekte.

Adım-adım çözüm:
1) güç düğmesini basılı tutarak bilgisayarı kapatın zorlayın.
2), bir tornavida ile alt paneli çıkarın sabit sürücüyü çıkarmak ve kablosunu çıkarın.
3) Güç bilgisayar ve çizgisinde bir mesajı görüntülemek için bekleyin "kurtarma erişmek için F4 tuşuna basın, Tüm seçenekler çalıştı."
Eğer F4 tuşuna basmadan önce 4), geri bilgisayar hala açıkken sabit disk kablosunu takın. Sonra F4 tuşuna basın.
5) Şimdi Samsung Kurtarma olduğunu, sizin gibi ayarları seçebilirsiniz. Ben tüm verileri geri yüklemek için çalıştı, ama bir gün devralarak, bu yüzden sürecini yeniden yaptım ve fabrika varsayılan her şeyi sildi. süreç çok daha düzgün ve daha hızlı bu şekilde gitti. Eğer bir şey geri varsa, ben sadece en kritik öğeleri seçmek öneririz.
Samsung Kurtarma tamamlandıktan sonra 6), bu ilk Windows 8 yapılandırması yoluyla götürecektir. Bu tamamlandığında ... RESTART ETMEYİN. Yine size BIOS hatası verebilir.
Yüklemek için 7) Açık GB Güncelleme ve bekleyin. Bu Samsung'un adamcağız güncelleme aracıdır.
8) Şimdilik), BIOS güncellemesi hariç tüm güncellemeleri işaretini kaldırın ve zaten yüklü değil ise (bunu yükleyin. BIOS güncelleme sistemi yeniden başlatın ve yeni BIOS'u gerekir.
9) Bilgisayar amaçlandığı şekilde yeniden başlatın ve çalışma gerekir.
Boo, Samsung,.
Ben bir şey hakkında belirsiz olsaydı, ben herhangi bir soruya cevap periyodik olarak kontrol edecektir.Ben bu orada herhangi kullanıcıları yardımcı olmuştur umarım.
Etiketler: AHCI BIOS HATA, BELLEK YÖNETİMİ, beta balık, açılış logosu Windows 8.1, çizme döngü, güncelleme başarısız oldu, Samsung,

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı